Poppenaccessoires

6 Resultaten
aanbevolen

6 Resultaten

Schattige poppen accessoires

De poppen accessoires zijn onmisbare spulletjes voor het bijhouden en verzorgen van de lievelingspop van je kind. Met onze accessoires doet jouw kleine meid of jongen de pop in bad, droogt ‘m af met een handdoek en kleedt de pop weer aan. Maar we hebben ook allerlei andere accessoires voor poppen beschikbaar. Organiseer een high tea met de poppen en koop daar poppen servies bij. De mogelijkheden met onze poppen accessoires zijn eindeloos! Jouw kleine meid of jongen zal zich helemaal ontfermen over zijn of haar pop. Hierdoor kan hij of zij zich nog meer inleven als vader, moeder of beste vriendje van hun lievelingspop. Verzorging hoort erbij en daardoor zijn de poppen accessoires onmisbaar in de speelgoedkist van je kind. Heb je de poppen accessoires binnen maar wil je deze liever retourneren? Dan kan dat bij het dichtstbijzijnde DHL punt. Verras je koter met een van onze leuke poppen verzorgingssets.

Verzorgen doe je met de poppen verzorgingsset

Of je nou op zoek bent naar een pop met accessoires of een poppen verzorgingsset, in onze webshop vind je beide. De luier wordt verschoond met op maat gemaakte luiertjes. Ze hebben toffe prints en zelfs een plakstrip waardoor het voelt als een ‘echte’. Ook moet de pop eten en drinken krijgen, dit kan weer met de voeding accessoires. In de flesjes en bekertjes zit vloeistof waardoor het lijkt alsof de pop echt drinken krijgt. Doe de pop een slabbetje om en de voedertijd kan beginnen! Ook vind je bij ons de mooiste draagzakken waardoor je kleine meid of jongen lekker op pad kan gaan met de pop. Hiervoor heb je dus niet per se een kinderwagen nodig: een draagzak is net zo leuk! Wedden dat je koter super trots erbij loopt met de pop in hun draagzak? Een echte musthave dus onder de poppen accessoires! Als de pop een bos met haar heeft, is het wel zo fijn als hier geen klitten in komen. Een poppen haarborstel is de oplossing hiervoor. Ook geeft dit jouw kind een goed gevoel omdat hij of zij helemaal in de rol kan kruipen als verzorger. Met de poppenspeelset badaccessoires dobbert de pop heerlijk in het water. Een pop moet natuurlijk ook schoon zijn! Beleef de leukste avonturen met de poppen verzorgingssets.

Duurzame poppen accessoires van hout

Poppen accessoires van hout zijn super duurzaam. Het gaat lekker lang mee doordat het gemaakt is van stevige materialen. Als er dan een volgend broertje of zusje ermee wil spelen dan kan dat gewoon. Het speelgoed gaat niet gauw kapot en blijft er vaak, lang mooi uitzien. Kies daarom voor poppen accessoires van hout.

Vermakelijk en educatief

Een speelgoed pop en poppen accessoires vinden kleine kids super vermakelijk. Maar wist je dat er nog veel meer redenen zijn om dit speelgoed aan te schaffen? Doordat je kind met de pop allerlei verhalen na kan spelen, worden ook gebeurtenissen in zijn of haar leven verwerkt. Ook worden sociale vaardigheden ontwikkelt omdat je kleintje rekening moet houden met zijn of haar pop en deze ook moet verschonen en verzorgen. Dit kan met verschillende poppen accessoires. Ook praten veel kinderen tegen de pop waardoor de taalvaardigheid wordt ontwikkeld. De pop is dus niet alleen maar plezier en vertier: het is ook super educatief speelgoed. Genoeg redenen om die pop met poppen accessoires aan te schaffen, toch?

Nog veel meer hebbedingen voor de pop

Naast onze schattige poppen accessoires hebben we nog veel meer leuk speelgoed om het rollenspel compleet te maken. Kleed de pop aan met onze coole poppenkleertjes of rol van A naar B met de poppenwagen. Je kind beleeft keer op keer nieuwe avonturen met het poppen speelgoed!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help