POP top teaser image

Poppen

10 Resultaten
aanbevolen

10 Resultaten

Verder navigeren

De pop is onmisbaar in de speelgoedcollectie van je kind

Kan jij jouw eerste pop nog herinneren? Vast wel! Ieder klein meisje wil graag moederen met een pop en een poppenwagen. Dit begint vaak al op jonge leeftijd. Kleertjes aantrekken, voederen en haar rondrijden in de wagen vinden kids fantastisch. Bij ons vind je de meest schattige poppen in allerlei uitvoeringen. Van baby poppen tot barbies: je kleintje gaat er zeker blij van worden. Bij sommige popjes zitten ook leuke extra’s zoals een speen, bellenblaas of een flesje. We hebben niet alleen baby poppen maar ook coole tienerpoppen. Dat betekent dus maar een ding… Uitbreiden die poppencollectie! Bekijk snel ons assortiment en shop de mooiste pop voor jouw meisje. Enne… Ook jongens kunnen ermee spelen, want poppen zijn écht niet alleen voor meiden. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Een ideaal stuk speelgoed voor op reis

Het fijne en handige aan poppen is dat je ze overal mee naartoe kan nemen. Je kleine meid kan heerlijk ronddwalen buiten met haar pop in de poppenwagen. Dit kan ze ook doen met haar vriendinnetjes, waarbij ze als twee echte ‘moeders’ samen op pad gaan. Hoe gezellig is dat? Omdat poppen klein en licht in gewicht zijn, kun je ze ook makkelijk meenemen op reis. Het is een stuk speelgoed dat altijd leuk blijft om mee te spelen. Je ukkepuk kan er heerlijk op los fantaseren met een pop. Trek het popje iedere dag weer andere kleren aan en beleef elke keer weer een nieuw avontuur. Het beloofd in ieder geval urenlang speelplezier. Zo kan de pop als vriendinnetje fungeren of je kleintje kan doen alsof het haar kindje is: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De leukste avonturen beleef je met poppen

Knuffelen, rollenspellen doen en samen in slaap vallen… Je kindje doet het allemaal met zijn of haar pop. Een pop is leuk om mee te spelen en daarnaast biedt het je kind ook emotionele steun. Dit komt omdat je ukkepuk, de pop ziet als zijn of haar kameraad. Doordat kids de pop verzorgen en er tegen praten, ontwikkelt je kind zich ook op sociaal vlak.

Verschillende formaten en stijlen

Welke pop kies jij? Een baby pop? Of toch een oudere pop met mooi lang haar? Er is genoeg keuze! We hebben verschillende poppen in allerlei thema’s. Van feeën tot prinsessen en van paardenmeisjes tot K3 poppen: in ons uitgebreide assortiment vind je het allemaal. Kies de pop die het beste bij jouw kindje past. Een ding is in ieder geval zeker en dat is dat kleine meiden NOOIT genoeg poppen hebben. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze poppenkleertjes, -wagens en -meubels. Want ook die speeltjes mogen niet ontbreken in de poppencollectie van je kind.

De beste speelgoedmerken

Bij al die verschillende poppen komen ook verschillende speelgoedmerken aan bod. Zo is het merk Sigikid perfect voor kleine kindjes die graag met een pop willen spelen. De poppen van Sigikid zijn namelijk gemaakt van heerlijke, zachte materialen. Ideaal om mee te knuffelen. Het Franse merk Corolle heeft levensechte babypoppen. De een met mooie lange haren en de ander in een schattig boxpakje: genoeg keuze dus! Voor nog meer mooie babypoppen kun je een kijkje nemen bij speelgoedmerk Nenuco. De popjes komen met allerlei leuke extra’s en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Is jouw kind fan van K3? Dan kun je filteren op het merk Studio 100. Hier vind je de leukste K3 barbies. Verder hebben we o.a. nog de speelgoedmerken Bayer, Haba, Lilliputiens, Zapf Creation en VTech.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help