Wis alle filters Filter op

Meisjes rokjes premium

Wis alle filters Filter op

De mooiste meisjesrokken

Meiden opgelet, we hebben de leukste en stoerste meisjesrokken voor jullie in onze collectie! Wat is er op het moment hip? De collecties wisselen vaak genoeg en daardoor lopen wij nooit achter op de trends van het moment. Een korte spijkerrok, een langere stoffen rok, met te gekke prints of gewoon stoer denim. Alles is er te vinden in elke gewenste maat. Bekijk snel alle meisjesrokken.

De vrolijke meisjesrok

Klassiek en romantisch tot stoer en trendy, bij elke stijl een bijpassende meisjesrok. Altijd goede kwaliteit en de scherpe prijzen zijn helemaal om vrolijk van te worden! Een meisjesrok is zo eenvoudig te combineren en er is steeds weer een nieuwe originele combinatie mee te maken. Je kunt je meisje een rokje laten dragen met een leggingof maillot, ook deze vind je in onze collecties. Eenvoudig besteld en snel in huis! Vind hier de mooistemeisjesrok.

Het meisjesrokje in alle maten verkrijgbaar

Je kleine meisje als baby in een rokje kleden is het leukste wat er is. Vooral wanneer ze nog zo klein zijn en er soms nog niet helemaal duidelijk te zien is door het korte haar, of je baby een meisje of jongen is. Een meisjesrokje is dan dé uitkomst! Ga snel naar ons overzicht in de maten 92 tot en met 176 een meisjesrokje.