Huishoudspeelgoed

1 Resultaat
aanbevolen

1 Resultaat

Kennismaken met het huishouden doe je met huishoudelijk speelgoed

Huishoudelijk speelgoed, het klinkt misschien een beetje gek maar dat is het zeker niet. Kleine kids vinden het namelijk fantastisch om mama en papa na te doen. Dit soort ‘volwassen’ klusjes zijn super leuk om na te spelen. Hoe kan dit beter dan met ons huishoud speelgoed? Hiermee kunnen tal van avonturen beleefd worden. Schoonmakertje spelen of gewoon het dagelijkse gezinsleven naspelen: het kan allemaal met ons huishoudelijk speelgoed. Van handige speelgoedstofzuigers tot mooie speelgoedstrijkijzers en van een speelgoedwasmachine tot opzuigbare schuimballetjes: ieder stuk speelgoed is weer uniek en zorgt ervoor dat je kleine meid of jongen erop los kan fantaseren. Het speelgoed met huishoudelijke apparaten kan er ook voor zorgen dat je kleintje het later het ook heerlijk vindt om op te ruimen en schoon te maken. Een win-winsituatie toch? Shop daarom snel een van jouw favoriete apparaten. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het product makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Schoonmakertje spelen met de speelgoedstofzuiger

Zet het stofzuigertje aan, pak de slang vast en het stofzuigen kan beginnen! Het hele huis zal weer spic en span zijn door je kleine meid of jongen. Sommige stofzuigertjes worden geleverd met opzuigbare schuimballetjes. Zo lijkt het spelen met de stofzuiger nog echter en dit maakt het rollenspel natuurlijk ook leuker. In de productinformatie vind je allerlei leuke info over de speelgoedstofzuigers. Zo kan bij de ene speelgoedstofzuiger het stofcompartiment geopend worden en bij de andere speelgoedstofzuiger kan de stang versteld worden op de lengte van jouw kleintje. Laat je koter deelnemen aan jullie huishouden – ook al is hij of zij daar nog te klein voor – kinderen vinden dit geweldig. Het schoonmakertje spelen kan beginnen en is leuk voor zowel kleine meisjes als jongens. Schaf jouw favoriete speelgoedstofzuiger aan en maak je kindje blij.

Geen kreuk meer te bekennen door de speelgoedstrijkijzer

Iets minder groot qua formaat maar zeker niet minder leuk: de speelgoedstrijkijzer. Je kleintje zal zich de rondte in strijken met zijn of haar strijkbout. Zit er een kreuk in de kleding? Dan wordt de speelgoedstrijkijzer erbij gepakt en de kreukel eruit gestreken. Sommige speelgoedstrijkijzers zijn voorzien van licht en geluid. Hierdoor gaat er bijvoorbeeld een lampje branden wanneer de speelgoedstrijkijzer ‘aan’ staat en hoor je het geluid van stomend water. Al deze extra’s maken het spelen met de speelgoedstrijkbout nog leuker omdat het hierdoor echt lijkt, alsof je kleintje aan het strijken is. Want de speelgoedstrijkijzer wordt natuurlijk niet echt heet. Het is een tof stuk speelgoed om toe te voegen aan je huishoudelijke speelgoedapparaten.

Een speelgoedwasmachine voor kleine kids

Liever een speelgoedwasmachine kopen? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Kies voor een speelgoedwasmachine met licht en geluid. Geniet van het luisteren naar een draaiend trommeltje, open de deurtjes en druk op de knoppen. De speelgoedwasmachine is een echte musthave onder het huishoudelijk speelgoed. Gooi die wasmand vol en begin met het draaien van allerlei wasjes met de speelgoedwasmachine. Laat je kindje kennismaken met het huishouden en schaf een speelgoedwasmachine aan. Het schoonmaken en wassen kan beginnen!

Op zoek naar ander speelgoed?

Naast al die speelgoedstrijkijzers, -stofzuigers en –wasmachines hebben we nog veel meer spannend speelgoed voor kinderen. Poppen en knuffels worden bijvoorbeeld de beste maatjes van je kind en mogen daardoor niet ontbreken in de speelgoedkist. Maar ook gezelschapsspellen zorgen voor veel plezier in de woonkamer. Van prachtige speeltafels tot creatieve schilderspullen en van educatief speelgoed tot snelle voertuigen: je vindt het allemaal in onze uitgebreide webshop.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help