Winkeltje spelen

De leukste avonturen beleef je met onze speelgoed winkeltje accessoires

Verkopen, onderhandelen en achter de kassa zitten: het speelgoed winkeltje is het ideale speelgoed voor je kleine meid of jongen. Iedere keer wordt er een nieuw avontuur mee beleefd waardoor het winkeltje speelgoed nooit saai wordt. Welke rol neemt jouw kind vandaag aan? Die van een cassière? Of toch een klant? Bepaal het met onze speelgoed winkeltje accessoires. Al dat mooie briefgeld, lekkere eten en lichtgevende kassa’s mogen niet ontbreken in de winkel van je kind. Deze toffe accessoires shop je gemakkelijk op onze webshop. Hierdoor kun je het winkeltje helemaal naar wens inrichten met onze speelgoed winkeltje accessoires. Van briefjes van 100 tot muntgeld en van appels tot peren: je vindt het allemaal in onze webshop. Heb je de items binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan retourneer je het eenvoudig bij een DHL punt bij jou in de buurt. Weet jij al wat je gaat shoppen? Bekijk het in ons diverse aanbod.

Berg al je munt- en briefgeld op in de speelgoedkassa

‘Dat wordt dan 2,50 alstublieft!’, hoor je jouw kind trots zeggen achter de speelgoedkassa tegen zijn of haar klant. Iedere kleine cassièrewenst een toffe speelgoedkassa in zijn of haar winkeltje. Ze zijn leuk om mee te spelen en ook handig want er kunnen bakken met speelgeld in bewaard worden. Kies je voor een speelgoed kassa van hout? Dan zit je vrijwel altijd goed. Deze speelgoed kassa’s gaan lang mee omdat het duurzaam is. En dat is handig want zo kunnen jongere broertjes of zusjes er later ook nog mee spelen. De speelgoed kassa met licht en geluid vinden kleine kids ook enorm spannend. Zo’n speelgoed kassa met geluid zorgt ervoor dat je kleintje de boodschappen kan scannen en een pas door het pinapparaat kan halen. Een ideaal item dat een toevoeging is voor ieder winkeltje.

Reken je rijk met speelgeld

Tel uit je winst met het speelgeld uit ons assortiment. Je kleintje zal zich een rijkaard voelen met al die speelgeld briefjes. Vul de kassa vol met munt- en briefgeld en de winkel kan open! Daar mag een mooie speelgoedkassa natuurlijk niet bij ontbreken. De lades kunnen gevuld worden en het spelen kan beginnen. Kies je voor dollars of euro’s? Allebei kan natuurlijk ook! Door speelgeld te kopen, zorg je ervoor dat het winkeltje van je kind nog echter lijkt. Je kleine meid of jongen kan daadwerkelijk spulletjes verkopen aan zijn of haar klanten. Hoe leuk is dat? Misschien is jouw kind wel een onderhandelaar in de dop. Kom erachter met het speelgeld uit onze webshop. Ding! Ding! Laat die kassa maar rinkelen!

De leukste accessoires voor in het speelgoedwinkeltje

Een mandje met boodschappen, briefgeld, stukken fruit... Het zijn allemaal items die de speelgoedwinketjes helemaal compleet maken. Want een winkeltje is leuk maar er moeten natuurlijk ook producten aanwezig zijn die je kleine meid of jongen kan verkopen. Iedere keer kunnen er weer nieuwe verhalen beleefd worden. Het zorgt ervoor dat je kleintje zich kan inleven in zijn of haar rol als klant of als cassièredoor middel van een rollenspel. Kinderen vinden dit fantastisch waardoor je met dit stuk speelgoed altijd goed zit. Dus waar wacht je nog op? Schaf de leukste accessoires aan voor jullie speelgoedwinkeltje.

Nog veel meer tof speelgoed

Er is nog zoveel mooi speelgoed voor kleine kinderen. Wat dacht je van een gave trampoline in de tuin? Of een mooie kinderfiets? Van spannende drones tot creatieve knutselspullen en van gezellige spelletjes tot educatief speelgoed: op onze webshop vind je het allemaal! Maak je kleine meid of jongen blij met het leukste speelgoed van kleertjes.com.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help