Ballerina's

9 Resultaten
aanbevolen

9 Resultaten

Kinderballerina’s online kopen

Op zoek naar schattige kinderschoenen voor jouw dochter? Wat dacht je van zo’n elegant paar ballerina’s? Bij kleertjes.com vind je een uitgebreide collectie van ballerina’s voor kinderen online. Supermakkelijk shoppen, want heel overzichtelijk en je kunt direct filteren op o.a. maat en kleur. Merken als Pinocchio, Clic! en Le Chic Shoes zijn gespecialiseerd in deze feestelijke schoenen en bieden ze in alle soorten en maten aan op onze website.

Trendy ballerina’s voor meisjes

Metallic is een grote trend in modeland en deze trend zien we dan ook zeker terug in deze schattige schoenen. Bij kleertjes.com vind je ballerina’s met glitter, in goud, zilver of in mooie glanzende kleuren. Ook worden er kleine details zoals strikjes en studs gebruikt om deze feestelijke schoenen te verrijken. Vind je zo’n plat model niet geschikt voor jouw dochter? We hebben ook ballerina’s met een klein hakje. Elegant! De schoen komt trouwens meestal met een klein wreefbandje zodat je kind er niet makkelijk uitvliegt.

Wat zijn ballerina’s?

Ballerina’s of flatjes zijn qua model afgeleid van balletschoenen. Desalniettemin zijn deze schoenen niét bedoeld voor dans of sport. Het is een eenvoudig, plat schoentje voor dagelijks gebruikt. De ballerina is de perfecte schoen voor een formele of feestelijke gelegenheid omdat dit schoentje er netjes uitziet, maar plat is en dus ook heel comfortabel zit!

Nooit genoeg kinderschoenen!

Opgroeiende meisjes groeien maar al te snel uit schoenen en kleding. No worries! Naast ballerina’s hebben we onder andere ook mooie kinderlaarzen, toffe sneakers en luchtige sandalen voor meisjes in het assortiment. Onze schoenen komen in de maten 15 t/m 46, dus er is voor opgroeiende kinderen meer dan genoeg keuze.

Ballerina’s in sale

Op zoek naar een goedkoop paar ballerina’s? Soms zijn onze ballerina’s in sale. Zoniet, dan kun je ze nog altijd in onze outlet scoren.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help