Wis alle filters

Filter op

Kinderschoenen

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

De mooiste schoenen voor kinderen

Ben jij op zoek naar de nieuwste schoenen voor jouw kind? Bij kleertjes.com vind je meer dan 3500 kinderschoenen online. En ons aanbod van kinderschoenen beperkt zich niet alleen tot de nieuwste collecties, we hebben ook een outlet met kinderschoenen. Zodat je altijd, ook als kinderschoenen niet in sale zijn, een nieuw paar voor een hele fijne prijs kunt shoppen.

Schoenen kindermaten

Onze schoenen komen in de kindermaten 15 t/m 46. We hebben dus schoenen voor de aller-allerkleinsten tot pubers met grote voeten. Bij kleertjes.com weten we als geen ander dat het lastig is om online aan de juiste maat voor jouw kind te komen. Om dit op te lossen hebben wij een kindermatentabel in het leven geroepen, ook wel ‘de voetjesmeter’ genoemd. Easy breezy! Nooit meer de verkeerde maat bestellen.

Babyschoenen

Het duurt best lang voordat baby’s voor het eerst babyschoenen dragen, daarom bieden we voor de eerste maanden babysloffen. Na die periode bieden wij onder andere de merken Bunnies en Shoesme. Deze merken zijn gespecialiseerd in het maken van baby- en kinderschoenen, en weten precies wat de kindervoet in iedere fase nodig heeft qua ondersteuning en flexibiliteit.

Schoenen jongens

Er is qua jongensschoenen behoorlijk wat te kiezen bij kleertjes.com! We houden vooral rekening met het feit dat deze rouwdouwers het meest waarde hechten aan sportieve en stoere schoenen die lekker zitten. Ieder seizoen is er dus weer een ruim aanbod aan kindersneakers. Merken als adidas, Reebok en Puma zijn de ultieme trendsetters als het gaat om sneakers voor kinderen, en ontbreken dan ook zeker niet in het assortiment van kleertjes.com! En naast sneakers zijn er bij ons natuurlijk ook nette schoenen, sandalen, slippers en pantoffels voor jongetjes verkrijgbaar.

Schoenen meisjes

Op zoek naar een paar schattige schoenen voor jouw meisje? Dan krijg je vast geen genoeg van ons ruime assortiment dat bestaat uit laarsjes, ballerina’s, sandalen, teenslippers en ander soort schoenen voor meisjes. Een kleurrijk meisjesschoenen assortiment!  

Zoeken op maat, kleur, materiaal of soort zool?

We hebben het nog nét wat makkelijker voor je gemaakt! Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar leren kinderschoenen? Geen probleem! Met ons handige filter selecteer je zo alle schoenen van leer. Of nog specifieker: met een leren binnenkant. Want een breed assortiment is leuk, maar je moet wel handig kunnen zoeken!