POP top teaser image

Converse schoenen

4 Resultaten
aanbevolen

4 Resultaten

Converse

Het verhaal van Converse is er één van legendes, helden en vernieuwers. In 1908 werd het bedrijf opgericht en in 1917 ziet de befaamde performance basketbalschoen Converse All Star’ het daglicht.

Converse kids

Basketballer en salesman Chuck Taylor zette de met de karakteristieke rubberen enkelpatch op de kaart. Inmiddels heeft het iconische sneakermerk meer dan een eeuw aan historie op het gebied van sport en footwear. Niet alleen liggen de roots van de Converse schoenen in de basketbalwereld, ook heeft het merk een diepe relatie met rock ’n roll muziek. Rebels, eigenzinnig en met een urban twist. Voor de stoere jongens en meiden!

Converse kinderschoenen

De Converse kinderschoenen collectie is vrolijk en speels met veelal de iconische canvas Converse sneaker en soms een stoere leren sneaker. In vrolijke kleuren en een enkele in een gekke print. Met de kleurrijke Converse All Stars collectie zijn de kleine voetjes klaar voor elk seizoen. Naast Converse gympen heeft kleertjes.com ieder seizoen weer Converse tassen en koffertjes voor jongens en meisjes. Elk jaar weer volgens de laatste trends.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help