POP top teaser image

Havaianas schoenen

40 Resultaten
aanbevolen

40 Resultaten

Havaianas slippers, teenslippers en sandalen

Op en top zomergevoel op de nieuwste Havaianas slippers! Havaianas zag voor het eerst het licht in Brazilië in het jaar 1962. Jaren later werd dit merk een ongekend succes en vandaag de dag vrolijken de Havaianas slippers wereldwijd de stranden op! De inspiratie voor het ontwerp van Havaianas waren de zogenaamde Zori's: traditionele Japanse, slipperachtige schoenen van rijststro en stof. Havaianas verspreidde zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje over de stranden in de wereld en is een stijlicoon geworden binnen de footwear. Havaianas slippers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig rubber en zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook heerlijk!

Kwaliteit en comfort in elke stap

De populariteit van Havaianas is geen toeval. Deze slippers worden vervaardigd uit 100% hoogwaardig rubber, waardoor ze niet alleen aantrekkelijk ogen, maar ook een heerlijk draagcomfort bieden. Havaianas slippers zijn niet slechts accessoires, maar partners in avontuur en ontspanning, zowel op het strand als daarbuiten.

Havaianas Kids: klein in formaat, groot in stijl

Ook de kleintjes kunnen genieten van het Havaianas-gevoel! Bij kleertjes.com bieden we een uitgebreide collectie Havaianas slippers en regenlaarzen voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar teenslippers, laarzen of schattige baby-slippertjes, we hebben alles wat je nodig hebt. Onze collectie omvat maten van 17 tot 46, zodat zowel de allerkleinsten als de grotere kids van de stijl en kwaliteit van Havaianas kunnen genieten.

Ontdek de nieuwste Havaianas collectie

De nieuwste Havaianas collectie biedt een overvloed aan vrolijke designs en kleuren die simpelweg niet te missen zijn! Van de bekende modellen zoals Crystal Glamour voor kids, tot de vertrouwde favorieten zoals Brasil Baby en Kids, Kids Top Mix, Fun en Slim, onze selectie is divers en uitgebreid. Bij ons vind je altijd genoeg keuzemogelijkheden om de perfecte Havaianas te vinden die passen bij de stijl en persoonlijkheid van je kinderen.

Havaianas: Meer dan slippers, een lifestyle

Havaianas is meer dan een merk; het is een levensstijl. De combinatie van vrolijke designs, hoogwaardige materialen en ongeëvenaard comfort heeft van Havaianas een wereldwijde favoriet gemaakt. Met een assortiment dat reikt van de kleinste babyvoetjes tot de grotere maten, nodigen we je uit om het plezier van Havaianas te omarmen en te genieten van de zon, de zee en de stijl die het met zich meebrengt. Ontdek Havaianas op kleertjes.com en stap in een wereld vol zomers plezier en mode.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help