POP top teaser image

Houten speelgoed

48 Resultaten
aanbevolen

48 Resultaten

Houten speelgoed

Het is duurzaam, kan tegen een stootje én nog eens heel leuk om mee te spelen. Juist ja, houten speelgoed! Houten speelgoed is er in verschillende soorten. Bij kleertjes.com hebben wij het leukste houten speelgoed voor kinderen verzameld. Bestel je voor 22:30 dan heb je jouw pakketje morgen al in huis! En ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem. Je kunt jouw pakketje gemakkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt!

Duurzaam en tijdloos; houten speelgoed

Houten speelgoed is al jaren populair en favoriet. Houten speelgoed is namelijk ontzettend duurzaam en gaat daarom ook jaren mee! Hierdoor kan houten speelgoed makkelijk doorgeschoven worden naar een jonger broertje of zusje. Houten speelgoed kan in tegenstelling tot speelgoed van plastic vaak wat beter tegen een stootje. Shop bijvoorbeeld een leuke houten treinbaan van het populaire merk Little Dutch. Hier kan jouw kind uren plezier mee beleven doordat de treinbaan helemaal zelf ingericht kan worden. Of een speelhuisje van hout; helemaal leuk!

Houten speelgoed voor de motoriek

Speelgoed van hout is niet alleen super duurzaam, want het is namelijk ook goed voor de motoriek van jouw kleintje. Zo kan jouw kind spelenderwijs zichzelf ontwikkelen. Houten speelgoed maakt geluid en stimuleert de fantasie van jouw kindje. Met plastic speelgoed is het vaak het geval dat een kindje niet gestimuleerd wordt iets te gaan ondernemen, maar vermaakt wordt. Door licht en geluid wordt een kind vermaakt. Bij houten speelgoed is dit niet het geval en wordt het kind gestimuleerd om de fantasie de vrije loop te laten. Dit resulteert weer in een positieve ontwikkeling. Win-win situatie dus!

Speelgoed voor iedereen!

Bij kleertjes.com hebben wij verschillende soorten speelgoed verzameld. Zo kun je bij ons terecht voor van alles; van buitenspeelgoed tot aan knutselspullen, je shopt het op kleertjes.com! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar leuke bordspellen? Je vindt het bij ons in de webshop. Vind jouw favoriete speelgoed!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help