Speelgoedauto's

58 Resultaten
nieuwste collectie

58 Resultaten

Rond racen doet je kind met een speelgoedauto

Kleine koters vinden het fantastisch om rond te scheuren en racen met speelgoedauto’s. We hebben ze van allerlei automerken, grote kans dus dat het favoriete merk van je kleintje ertussen staat! Je kind wordt gegarandeerd blij van zo'n speelgoedauto en zal urenlang speelplezier hieraan beleven. Wat dacht je van een coole Ford Mustang? Of een Chevrolet Corvette? De speelgoedauto collectie van je kind kan niet uitgebreid genoeg. Daarnaast staan al die speelgoedauto’s ook gewoon hartstikke leuk in de slaap- of woonkamer. We hebben speelgoedauto’s voor verschillende leeftijden. Dus of je op zoek bent naar een speelgoed auto voor je peuter of een speelgoed auto voor je baby: wij hebben het in onze webshop. Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Houten speelgoedauto’s in allerlei kleurtjes

Wil je graag een houten speelgoed auto aanschaffen? Dan ga je blij worden van ons aanbod. Zo hebben we houten speelgoedauto’s in neutrale en snoezige kleuren zoals pastelblauw en -roze van het merk Little Dutch. De houten speelgoedauto's zijn beschikbaar in verschillende formaten. Bij ons vind je waar jij naar op zoek bent! Houten speelgoed is daarnaast duurzaam omdat het zo lang mee gaat. Ook handig is dat je het kunt doorgeven aan jongere broertje(s) en zusje(s). Zoveel verschillende soorten autootjes maakt het soms lastig met kiezen maar de kans van slagen wordt wel groter. Vrachtwagens, brandweerauto’s, raceauto’s, kiepwagens, bussen en ambulances: jouw kind regelt het verkeer met zijn of haar speelgoedauto collectie. Laat het avontuur maar beginnen!

Voor de kleintjes

Wanneer je een peuter thuis hebt zitten is een speelgoedauto met lichten en geluiden een leuk item. Sommige hebben zelfs liedjes en alarmen. De auto’s zijn voorzien van verschillende knoppen en wanneer je erop drukt zullen er allerlei toeters en bellen afgaan. Dit maakt het spelen extra spannend. Je kunt ook kiezen voor een multipack: hierin zitten meerdere autootjes. Lekker makkelijk, want dan ben je in een keer klaar. Het scheuren met auto’s wordt nog leuker wanneer je een vrolijke speelmat of stoere autogarage erbij koopt. Want zeg nou zelf, die maken de wereld van auto’s toch helemaal compleet? 1, 2, 3… Scheuren maar!

Welk speelgoedmerk kies jij?

Je kunt de speelgoedauto’s ook filteren op merk. Het is dan wel handig om te weten wat voor autootjes het speelgoedmerk heeft. Ben je op zoek naar grote speelgoedauto’s? Kijk dan bij Bruder. Zo vind je hier vrachtwagens, graafmachines en allerlei andere bouwvoertuigen. Bij Bburago vind je weer veel sportwagens of klassieke speelgoedauto’s. Dus als je op zoek bent naar een auto van het merk Ferrari, Porsche, Mustang of Lamborghini, dan zit je bij speelgoedmerk Bburago goed. Ook de autootjes van de Disney film Cars mogen niet ontbreken wanneer het om speelgoedauto’s gaat, dus kijk vooral ook bij het speelgoed van Disney. De peuters worden blij met een speelgoedauto van het merk Vtech. Deze speelautootjes zijn voorzien van knipperende lichtjes en geluiden. Verder hebben we o.a. nog de speelgoedmerken Goki, Janod, Welly en Kids Globe.

Nog veel meer dan alleen speelgoedauto’s

Naast ons grote speelgoed aanbod, hebben we ook een divers kleding aanbod. Dus ben jij nog op zoek naar een schattige jurk of stoer spijkerjack? Koop die er dan meteen bij! Maak het shoppen voor jezelf makkelijk en winkel alles in een keer bij elkaar. Op deze manier houd je extra tijd over voor jou en je kleintje. Want zeg nou zelf… Dat is toch het allerbelangrijkste?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help