POP top teaser image

Speelgoedvoertuigen

59 Resultaten
nieuwste collectie

59 Resultaten

Rondscheuren met de snelste speelgoedvoertuigen

Snelle speedboten, coole raceauto’s en spannende vliegtuigen… Elk klein kindje droomt hier van. Daarom is een speelgoedvoertuig het leukste cadeautje om te krijgen. Hiermee kan je kleine lekker rondcrossen met een flitsende Lamborghini of een Ford Mustang. Of koop zijn of haar favoriete voertuig: dan is het helemaal een feest. Je shopt hier ook speelgoed autogarages, treinen, racebanen, boten, vliegtuigen en radiografisch speelgoed. Laat je verrassen door ons diverse aanbod en neem snel een kijkje! Heb je het speelgoedvoertuig binnen maar ben je niet tevreden? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

De leukste speelgoedauto’s en autogarages

Elke ukkepuk wordt blij van ons aanbod in speelgoedauto’s. We hebben ze beschikbaar van allerlei automerken. Schaf de favoriete wagen aan van je kleintje en het racen kan beginnen. Van een Porsche tot een Volkswagen Golf en van een Maserati tot een Hummer: je vindt al deze merken op onze webshop. Is jouw kindje nog erg klein? Dan kun je een grote speelgoedauto aanschaffen die licht geeft en waar muziek uit komt. Kleintjes vinden het fascinerend om hiermee te spelen en er zitten verschillende knoppen op zo’n speelgoedauto. Hierdoor verveelt het nooit en zorgt de speelgoedauto voor urenlang speelplezier. Shop er een mooie speelgoed autogarage bij. Dan weet je zeker dat alle speelgoedauto’s veilig geparkeerd staan!

Spelen met speelgoedtreinen en spoorbanen

Wil jouw koter later machinist worden? Schaf dan een van onze spannende speelgoedtreinen aan. Er zijn diverse treinen, spoorbanen en stations beschikbaar. Hierdoor kan jouw zoon of dochter zijn eigen parcours maken. Welke trein krijgt voorrang en welke kant zal die op gaan? Jouw kindje bepaalt het met de leukste speelgoedtreinen. Ook hebben we een groot aanbod in houten speelgoedtreinen. Deze gaan langer mee waardoor jongere broertje(s) en zusje(s) er ook nog mee kunnen spelen.

Trotseer de woeste golven met een speelgoedboot

Het kan ook zijn dat jouw kind een stoere kapitein is. Dan is het natuurlijk het leukst om een speelgoedboot cadeau te geven. Zo brengt hij of zij de passagiers veilig in het cruiseschip van A naar B. Zijn de golven woest of kalm vandaag? Kom erachter met een van onze mooie speelgoedbootjes!

Snelle speelgoedvliegtuigen

Zoef! Vloog daar nou een straaljager voorbij? Onze speelgoedvliegtuigen zijn oh, zo snel en we hebben ze in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo hebben we houten vliegtuigen die vermakelijk zijn en ook mooi staan in de woon- of slaapkamer. Jouw kindje kan ook een raket naar de maan lanceren met een van onze speelgoed raketten: de speelmogelijkheden zijn eindeloos. Schaf snel het favoriete speelgoedvoertuig van jouw kleintje aan!

Autootjes bedienen op afstand

Radiografisch speelgoed vinden kinderen ook fantastisch. Waar stuurt jouw kleintje de auto naar toe? Hij of zij bepaalt het met de afstandsbediening. De autootjes zijn makkelijk op te laden waardoor er veel mee gespeeld kan worden.

De beste merken

Als je op zoek bent naar een mooie speelgoedauto kun je kijken bij speelgoedmerk Bburago. Je vindt hier prachtige schaalauto’s van allerlei automerken. Speelgoedauto’s voor kleine kids vind je bij VTech. Door te drukken op de knoppen gaan er verschillende muziekjes en lampjes af. Ze zijn o.a. beschikbaar in brandweerauto’s, bussen en motoren. Ben je op zoek naar speelgoedtreinen en spoorbanen? Kijk dan bij Brio. Je vindt hier verschillende wagons, spoorbruggen en stations. Fans van de film Cars zullen blij worden van het Disney aanbod. Alle favoriete personages vind je hier. Voor speelgoed ambulances, politieauto’s en brandweerwagens kun je shoppen bij 2-Play. Spannender dan dit wordt het niet!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help