POP top teaser image

Speelkleden

14 Resultaten
aanbevolen

14 Resultaten

Speelkleden om blij van te worden

Het speelkleed is hét plekje voor jouw ukkepuk. Ze zijn lekker zacht, hebben allerlei verassingen erin verstopt en staan ook nog eens leuk in de huis- of babykamer. Door alle vrolijke vormen en dessins word je meteen blij wanneer je zo’n gezellig speelkleed ziet. Ideaal voor baby’tjes dus! We hebben grote en kleine speelkleden in verschillende thema’s. Zo is er voor elk kleintje wel een leuk speelkleed te vinden.

Samen de wereld ontdekken

Een speelkleed is niet alleen vermakelijk maar ook nuttig omdat je samen met je kleine spruit kunt spelen en verschillende stoffen en speeltjes kunt ontdekken. Er zijn verschillende soorten speelkleden beschikbaar en dat maakt het kiezen soms knap lastig. Zo is er de babygym, speelmat en speelkleed. Alle drie zijn ze weer verschillend en bieden ze andere dingen. Wanneer je wurm te groot is geworden voor de box kun je hem of haar op een speelkleed leggen. Ze zijn lekker zacht waardoor het heerlijk vertoeven is voor je kind. De babygym is te herkennen aan de boog die erboven hangt. Ze zijn voorzien van allerlei leuke speeltjes zoals knuffeldoekjes, ringen en balletjes. Het is maar net waar jij naar op zoek bent! Onze webshop biedt speelkleden en mobielen in een. Dat is wel zo handig want dan hoef je niet meer verder op zoek te gaan.

Spelenderwijs ontwikkelen op ieder vlak

De speelkleden zijn zo ontworpen dat ze de ontwikkeling van je baby bevorderen. Doordat de speelkleden gemaakt zijn van verschillende stoffen, kan jouw kind spelenderwijs leren om hiermee in aanraking te komen. Wanneer je een babygym aanschaft moet je kindje weer graaien naar de speeltjes die boven hem of haar hangen. Dit is goed voor de hand-oogcoördinatie. 1, 2, 3… Grijpen maar! Veel speelkleden bevatten daarnaast ook felle kleuren, dit is voor de stimulatie van het gezichtsvermogen. Natuurlijk maken al die vrolijke kleurtjes de speelkleden ook nog eens reuze interessant om naar te kijken. En wat dacht je van al die verschillende vormen en patronen? Je baby zal leren om verbanden te leggen en te herkennen. Is je kind al wat groter? Dan kun je een speeltapijt aanschaffen. Deze staan niet alleen leuk in de kamer maar zijn ook nog eens hartstikke vermakelijk. De speeltapijten zijn zo ontworpen dat je kind er lekker op kan crossen met autootjes of kan spelen met poppen. Prikkel de fantasie van je kind en schaf een vrolijk speeltapijt aan.

Verschillende merken

Wist je dat je de speelkleden kunt filteren op merk? Zo ziet Edushape de wereld door de ogen van kinderen en dat is te zien aan hun kleden. Een overdosis aan felle kleuren en knisperende stofjes beschrijven hun speelkleden het beste. Bij Shoppartners vind je een heleboel kartonnen speeltapijten. Je kind kan met allerlei coole autootjes hierover heen scheuren. Filibabba heeft weer trendy ontworpen speeltapijten gemaakt van gewatteerde stoffen. Hang er een bedhemel overheen en je ukkepuk kan zich helemaal terugtrekken in zijn of haar zachte plekje. Bij Little Dutch vind je babygyms in zachtblauwe kleuren die typerend voor hen zijn. Ze zien er lief en trendy uit waardoor ze zeker niet misstaan in de huiskamer. Wil je een speelkleed met de favoriete stripfiguren van je kind? Kijk dan bij Marvel.

Meer dan alleen speelkleden

Naast speelkleden hebben we nog veel meer voor baby’s. Van boxpakken tot babysloffen en van luiertassen tot babysokken: in onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor je kleine wurm. Bekijk snel ons grote assortiment in speelgoed en kinderkleding. Ben je niet helemaal tevreden over een bestelling? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help