POP top teaser image

Spelletjes

276 Resultaten
nieuwste collectie

276 Resultaten

De leukste spellen voor kinderen

Met z’n allen neerploffen aan tafel en alleen maar spelletjes spelen: dat kan met onze puzzels, kaart- en bordspellen. Onze webshop heeft de leukste spellen voor jou verzameld. Ook leuk is om een spel mee te nemen wanneer jullie op reis gaan. De kids zullen urenlang zoet zijn en daarnaast is het gewoon héél gezellig! We hebben spelletjes voor zowel kleine als grote kinderen. Je kunt altijd checken bij de productinformatie vanaf welke leeftijd het spel geschikt is. Heb je het product binnen maar ben je niet tevreden? Retourneer het spelletje dan eenvoudig bij een DHL punt bij jou in de buurt. Welk spel ga jij shoppen? Bekijk het snel in ons aanbod.

Ouderwets aan tafel met een bordspelletje

Bordspellen: ze zijn er in zoveel verschillende uitvoeringen. Zo kun je ouderwets gaan rummikuppen of een potje Monopoly spelen. Maar je kunt ook overgaan op ‘nieuwe’ bordspellen zoals 30 seconds of de Kolonisten van Catan. Naast het feit dat het heel gezellig is, zijn kinder bordspellen ook goed voor de sociale vaardigheden van je ukkepuk. Bordspellen doe je gezamenlijk waardoor er een band wordt opgebouwd met de andere spelers. Wil je de ouder-kindrelatie versterken? Ga dan een bordspel spelen! Het fijne aan bordspellen is dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Je ruimt het makkelijk op en kunt het de volgende keer weer gebruiken.

Puzzelen met de hele familie

Het denkspel voor alle leeftijden is de puzzel. Of je nou jong of oud bent, een puzzel leggen is altijd gezellig. De puzzel hoeft niet in een keer compleet te worden gemaakt. Je legt ‘m neer op de keukentafel en kunt elke dag weer wat nieuwe stukjes eraan leggen. Je zult merken dat het enorm verslavend is en dat het moeilijk is om te stoppen met het leggen van de stukjes. Puzzelen is ook goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Het traint de cognitieve vaardigheden, probleemoplossend denken en het vergroot het concentratievermogen. Genoeg redenen om er eentje aan te schaffen, toch?

Train het concentratievermogen met een kaartspel

Kaartspellen zijn ideale broekzak spelletjes. Ze kunnen namelijk overal mee naartoe worden genomen omdat ze klein en compact zijn. Onze webshop heeft traditionele kaartspellen maar ook nieuwe varianten. Hierin zitten ook weer veel verschillen. Zo kun je een educatief kaartspel kopen waarmee je koter zijn of haar hersenen traint maar je kunt ook een kaartspel kopen voor de gezelligheid. Vaardigheden die worden ontwikkelt met een kaartspel is het concentratie- en uithoudingsvermogen. Hierdoor wordt het spelen een win-winsituatie: het is gezellig en je kind leert allerlei belangrijke vaardigheden!

Topmerken in speelgoed

Onze spellen komen van diverse speelgoedmerken. Heb je weleens gehoord van 999 games? Zij zijn al 25 jaar een speler in de speelgoedmarkt en zijn bekend geworden door hun spel de Kolonisten van Catan. Maar je vindt hier ook andere bekende spellen zoals 30 seconds, Regenwormen en Weerwolven. De meeste spellen van 999 games zijn voor de grote kinderen. Heb je een peuter thuis zitten? Shop dan een spelletje van Haba. Je vindt hier de leukste spellen voor kleine kinderen. Ben je op zoek naar Pokémon spellen en kaarten? Kijk dan bij het speelgoedmerk Asmodee. Naast de Pokémon spelletjes vind je hier ook andere gezellige kaartspellen. Voor spellen met een vrolijk uiterlijk kun je kijken bij Djeco. Deze zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes. Verder hebben we nog merken als Disney, White Goblin Games, Huzzle, Identity Games en Studio 100. Bij welk speelgoedmerk ga jij shoppen? Bekijk het in ons assortiment.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help