Boxen & toebehoren

Boxen voor kids? Game on! Maak je eigen home gym met onze epic selectie aan toebehoren. Van gloves tot punchingbags - alles wat je nodig hebt voor een sick thuistraining. Pump up je skills en laat zien wie de baas is in de ring. Onze toffe boxcollectie inspireert je om te gaan scoren als een pro. Tijd voor een beetje healthy competition, kleertjes-fans!

127 Resultaten
aanbevolen

127 Resultaten

Thuis boxen en accessoires voor je mini-me

Hey jij, supermama of powerpapa! Ben je op zoek naar de perfecte plek voor je kleintje om te chillen en te spelen? Dan is een box echt een must-have. Bij kleertjes.com vind je de leukste thuis boxen en toebehoren voor je baby of dreumes. Want comfort en stijl gaan hand in hand, toch?

Boxen voor urenlang speelplezier

Een box is als een mini-speeltuin voor je kindje. Hier kan je baby veilig liggen, rollen en spelen terwijl jij even je handen vrij hebt. Of je nu gaat voor een klassieke houten box of een hip exemplaar met vrolijke prints, bij kleertjes.com slaag je gegarandeerd. "Let's think outside the box," zeggen wij altijd!

Accessoires om je box compleet te maken

Oké, je hebt die perfecte box gescoord. Maar wacht, er is meer! Met de juiste accessoires tover je die box om tot een ware baby paradise. Denk aan zachte boxkleden voor urenlang ligcomfort, speelbogen met leuke hangers om naar te grijpen en muziekmobielen voor een instant slaapmutsje. Mix en match erop los!

Van box naar playpen

Is je baby te groot geworden voor de box? No worries, de volgende stap is een playpen! Zo'n ruime speelplek is ideaal voor dreumesen die willen ontdekken en rondkruipen. Bij kleertjes.com shop je playpens in allerlei soorten en maten. Van stevige houten varianten tot lichtgewicht modellen voor onderweg. "Adventure is out there," zeggen wij dan!

Shop gemakkelijk online bij kleertjes.com

Wij snappen het, als ouder heb je je handen vol. Daarom maken we online shoppen bij kleertjes.com zo easy mogelijk. Bestel die felbegeerde box en toebehoren vanuit je luie stoel en laat ze lekker thuisbezorgen. Heb je vragen of advies nodig? Ons vriendelijke team staat altijd voor je klaar. Want bij kleertjes.com draait alles om jou en je kleine oogappel!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.