Wis alle filters Filter op

Vans kinderschoenen en kleding

Wis alle filters Filter op

Vans schoenen en kleding

De populaire schoenen en kleding van Vans vinden hun oorsprong in het zonnige Californië. Oprichter Paul van Doren richtte het merk in 1966 op vanuit de gedachte schoenen te ontwerpen en deze rechtstreeks aan de klant te verkopen. Het merk heeft zich vanaf het begin af aan gericht op skaters, snowboarders en surfers, en heeft inmiddels de sprong gemaakt naar het grote publiek. Dit komt ook door de bijzondere samenwerkingen die Vans aangaat met kunstenaars en de kleurrijke creaties die hieruit voortvloeien.

Vans kinderschoenen

De eerste skateschoen werd in 1970 geboren en was meteen een hit. Vans heeft door de jaren heen aan populariteit gewonnen door zijn sterke schoenen en kledingcollecties in kwaliteit, materiaal en kleur. Ook voor kids! Een gevarieerd aanbod van super hippe en comfortabele schoenen en kleding vind je nu in ons assortiment. Welk kind wil er nu geen Vans sneaker aan zijn of haar voeten of kleding.

Vans kids online

Vans kids online shoppen? Kleertjes.com heeft nieuwste collectie van dit populaire merk online staan. Ieder seizoen weet Vans de kids weer te verrassen met een speelse schoenencollectie. Veel bijzondere dessins vernieuwen de collectie bij iedere nieuwe collectie. In ons aanbod vind je Vans Baby Boys en Baby Girls in de maten 16 t/m 19. Vans Toddler Boys en Toddler Girls in de maten 19 t/m 26. En daarnaast voor de grotere kids de Vans Kids Boys en Kids Girls in de maten 27 t/m 39. Kortom, voor elke leeftijd een paar Vans!