Mini_ian

 Mini-ian

Mini_ian is een duurzaam Spaans kinderkledingmerk, gevestigd in Nederland. Mini-ian maakt kinderkleding die de klassieke Spaanse stijl van kindermode herstelt en een modern tintje geeft. Er wordt gebruikgemaakt van kwalitatieve stoffen en de functionaliteit van de kledingstukken wordt nauwlettend in de gaten gehouden, om een comfortabele pasvorm te bieden aan al onze lieve mini's.

Mini_ian ontwerpt en maakt alle items zelf, in eigen atelier. Ook alle bedrukkingen van de kledingstukken doet Mini_ian zelf, door middel van zeefdruk technieken. Hiervoor worden alleen ecologische inkten op waterbasis gebruikt. Beter voor het milieu en beter voor de huidjes van de kinderen die de toffe kledingstukken dragen. 

Ian, de zoon van de Spaanse ontwerpster Lola Cuello, is de inspiratiebron voor de kleding. Nadat Lola moeder werd, besloot ze de liefde voor haar zoon vast te leggen in een nieuw modemerk voor kinderen vernoemd naar hem. Lola Cuello, bekend als prêt-à-porter designer voor vrouwen en trouwjurken, wil met Mini_ian een nieuwe klassieke look en stijl creëren voor jongens en meisjes van 3 maanden tot en met 6 jaar. De collectie bestaat uit exclusieve mini-avontuurlijke ontwerpen. Team Mini_ian hoopt dat je de ontwerpen net zo leuk zult vindt als zij, mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Mini_ian
planetenlaan 15
3712 XS Huis ter Heide
+31 62 89 71 026
info@miniian.com