Babystyling

 Babystyling

Stijl je baby met babystyling! Babystyling is in januari 2016 officieel gestart als babykleding merk. Het merk staat voor kwalitatieve en eerlijk geproduceerde kleertjes in maat 50 t/m 92 voor baby's en 98 t/m 128 voor kleuters en peuters. De collectie is een tikkeltje anders en bestaat uit vrolijke, trendy kleurtjes en grappige, lieve, stoere teksten en printjes. De items worden ontworpen en geproduceerd door Babystyling. Doordat nu ook een groot deel van de collectie uit eigen ontworpen stoffen bestaat worden de items van Babystyling steeds unieker.

Babystyling biedt voortdurend nieuwe items aan en heeft daarnaast een brede 'never out of stock' collectie. De items worden zo snel mogelijk geleverd: als er op werkdagen voor 16:00 wordt besteld, wordt het vaak dezelfde dag nog verzonden.

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit het magazijn in Noord-Brabant, waar het team hard werkt om alle shirtjes te bedrukken, orders in te pakken en te verzenden. De producten worden hoofdzakelijk in Polen geproduceerd onder goede omstandigheden en voor een eerlijke prijs!

De klantenservice van Babystyling is bijna altijd bereikbaar via telefoon, chat en email om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden! Service voorop!

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Babystyling
St. Eustatiuspier 11
1339 KJ Almere
 (+31) 085 877 15 33
klantenservice@babystyling.nl