Little Label

 Little Label

Little Label - zachte basics in organic katoen: 100% KIDS COMFY

THE ULIMATE SOFTNESS
Little Label is een Nederlands merk en we maken al 15 jaar de allerzachtste basics in organic katoen. Een complete collectie ondergoed en pyjama’s voor baby's en kids in organic katoen. De collectie bestaat uit fijne katoenen basics voor de allerkleinsten en kids tot 16 jaar, waarvoor altijd geldt: ‘fashion meets comfort’. De items van Little Label zijn zo ontworpen dat kids ze elke dag willen dragen. De kwalitatieve basics zijn gemaakt van de allerzachtste organic katoen, in mooie kleuren en toffe prints met een perfecte pasvorm. Trendy en verfijnd tegelijkertijd.

WE CARE
We focussen op duurzaamheid, dit betekent dat de gehele collectie is gemaakt van organic katoen. Praktische basics die door tijdloos ontwerp en goede kwaliteit, zo lang mogelijk meegaan. We werken al jaren heel prettig samen met dezelfde leveranciers, die we met regelmaat bezoeken. Dat voelt goed en vertrouwd, en is heel prettig samenwerken met mensen die je goed kent. We produceren in Portugal, Turkije en China.

Vertrouwen en duurzaamheid staat bij ons centraal. Bij Little Label kan je er van op aan dat onze producten altijd scherp zijn geprijsd. Als klant kan je er op vertrouwen dat als je vandaag onze mooie basics koopt, er niet morgen een grote kortingsactie is. We verrassen je graag, maar vooral met de mooiste duurzame producten tegen een eerlijke prijs, alle dagen van het jaar.

ABOUT US
We zijn met een klein team en maken met veel plezier mooie kwalitatieve basics. Waarbij we altijd geïnspireerd zijn door de perfecte balans is tussen design en kwaliteit & comfort. Het alledaagse bijzonder maken, daar houden we van bij Little Label. De collectie heeft een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

100% KIDS COMFY
Uitgangspunt van de ontwerpers van Little Label is dat je de basics elke dag weer wilt dragen. Hét succesverhaal is eigenlijk heel simpel: kinderen vragen zelf om Little Label, dat is voor ons de mooiste en belangrijkste feedback die we kunnen krijgen.

Het allerzachtste . elke dag . natuurlijk little label.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Little Label
p/a Nic. Oud e-Fulfilment
Antwoordnummer 1115
1700 VH Heerhugowaard
+31 (0)61 291 38 82
bestel@littlelabel.nl