Little Label

 Little Label

LITTLE LABEL
quality kids basics, in the softest organic cotton, mix, match & enjoy

THE ULIMATE SOFTNESS
Little Label is een Nederlands merk en ontwerpt prachtige basics, ondergoed en pyjama’s voor baby's en kids tot 14 jaar in organic katoen. De kwalitatieve basics zijn gemaakt van de allerzachtste organic katoen, in modieuze kleuren met een perfecte pasvorm. Trendy en verfijnd tegelijkertijd.

WE CARE
We focussen op duurzaamheid, dit betekent dat de gehele collectie is gemaakt van organic katoen. Praktische basics die door duurzaam ontwerp en goede kwaliteit, zo lang mogelijk meegaan. Een doorlopende collectie die, ongeacht het seizoen, altijd op voorraad is.

ABOUT US
We zijn met een klein team en maken met veel plezier mooie comfortabele basics. Waarbij we altijd geïnspireerd zijn door de perfecte balans is tussen design en kwaliteit & comfort. Het alledaagse bijzonder maken, daar houden we van bij Little Label.

Because the little things in life matter most
XXX love Little Label

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Little Label
p/a Nic. Oud e-Fulfilment
Antwoordnummer 1115
1700 VH Heerhugowaard
+31 (0)61 291 38 82
bestel@littlelabel.nl