O'Neill

 O'Neill

O’Neill, het originele surf-, snow- en lifestyle-brand is opgericht in 1952, door een jonge man, Jack O’Neill. O’Neill zette zijn onstuitbare surfpassie in om Moeder Natuur te verslaan. Hij deed dit door de wetsuit uit te vinden zodat hij langer kon surfen. Tot op de dag van vandaag zijn onze casual-, swim-, snow- en beachwear-collecties nog steeds geïnspireerd op onze liefde voor onze oceanen en bergen.

O’Neill jongens- en meisjeskleding combineert volwassen looks met kleurrijke accenten om het toch fris te houden voor de jonge generatie. Trendsettende lifestyle kleding en topklasse performance producten voor onze kleine avonturiers.


Onze Ocean Mission
Jack O’Neill zei ooit: "de oceaan leeft, en we moeten ervoor zorgen". O’Neill zet zich met passie in om de oceanen te beschermen voor de komende generaties. Dit doen wij onder andere door onze collectie zo duurzaam mogelijk te maken. O’Neill Blue is onze collectie met duurzame producten. Onze missie is om 100% van onze artikelen het O’Neill Blue-label te laten dragen. Dit is onze stip op de horizon, die we in 2025 streven te bereiken.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

O'Neill
Oosteinde 32
2361 HE Warmond