Pick & Pack

 Pick & Pack

Pick & Pack tassen brengen vrolijkheid en laten je fantasie de vrije loop! Pick & Pack werd in 2008 opgericht in Zweden, Scandinavië. Hier is met liefde en passie het DNA van het merk gecreëerd. In 2019 verhuisde het merk naar Amsterdam, Nederland. 

Ontwerp
Pick & Pack is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse avonturen van je kind en perfect voor moderne ouders die kwaliteit en functionaliteit met een vrolijke noot belangrijk vinden. De collectie toont unieke kleuren, fantasierijke patronen en de rugzakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Met veel plezier werken we in onze ontwerpstudio waar de stijlen en prints worden ontwikkeld. Alles wordt met de hand getekend en later gedigitaliseerd voor productie. Onze producten zijn gemaakt met veel aandacht voor details en alle designs zijn uniek! We doen geen concessies aan kwaliteit voor de kinderen of het milieu.

Duurzaam
De buitenkant van alle Pick & Pack tassen is vervaardigd uit gerecycled polyester en vegan leer. Ons gerecyclede polyester bestaat uit 100% hergebruikte plastic waterflessen genaamd RPET (Recycled Pet Bottles). In vergelijking met gewone polyester stoffen heeft dit materiaal een 70% lager energieverbruik, 86% lager waterverbruik en 75% lagere ecologische voetafdruk. Het wordt vervaardigd door onze betrouwbare partner in Azië. De onderkant van de Pick & Pack tassen en enkele details zijn gemaakt van vegan leer. Voor dit leersoort worden geen dierlijke producten gebruikt bij de productie en het heeft minder impact op het milieu. 

- Je waterfles krijgt een nieuw leven als een Pick & Pack tas! -

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Pick & Pack International B.V.
P/A Black Box Waalwijk
Industrieweg 4
5145 PV Waalwijk
return@pickpackbags.com
Meld hier jouw retour aan: https://pickpack.shipping-portal.com/rp/