Sissy-Boy

 Sissy-Boy

Bij Sissy-Boy shop je dé fashion trends voor kids van dit moment. Deze kinderkleding is voor ieder kind. Van stoere jongenskleding tot hippe meisjeskleding met kleurrijke accenten.

De Sissy-Boy kinderkleding is speciaal gemaakt voor jongens en meisjes van 3 tot 12 jaar en loopt van maat 98 tot en met 152. Ieder kind en iedere ouder heeft zijn eigen smaak, dus gelukkig vind je bij Sissy-Boy een gevarieerd aanbod aan kleding in verschillende stijlen.Tip: combineer verschillende stijlen met elkaar zodat je elke outfit nét even anders maakt.

Kinderen houden van spelen. Ravotten door het bos, de langste hinkelbaan maken met allerlei verschillende kleuren stoepkrijt of stiekem belletje lellen, voor kids kan het niet gek genoeg! De meeste kinderen zijn liever aan het spelen dan dat ze opletten of hun broek wel schoon blijft. En zo hoort het! Voor de jongens en meisjes van 3 tot en met 12 jaar vind je alles wat je nodig hebt bij Sissy-Boy. Deze kleding kan wel tegen een stootje en is er speciaal voor de deugnieten!

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Sissy-Boy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg
+31 (0)13 20 73 994
customersupport@sissy-boy.com