Skurk

SKURK

SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongensmerk. Geïnspireerd op kind mogen zijn viert SKURK de vrijheid om te ontdekken. Wij streven er naar om iedere jongen in onze altijd verrassende comfy collecties te kleden. We drijven onszelf tot het uiterste om hen te laten shinen. We blijven verrassen met de collecties. Ze houden van avontuur en kattenkwaad uithalen om zo de wereld te ontdekken. SKURK betekent niet voor niks boefje in het Scandinavisch! We ontwerpen alles in Nederland en produceren op een duurzame en milieuvriendelijke manier in India en Turkije.

We staan voor kwaliteit, duurzaamheid, comfortabel stoer & stijlvol.

KWALITEIT
Wij van Skurk willen het beste voor de jongens en ze alle dagen in de kleding kunnen laten spelen. We gebruiken rijke stoffen/garen om dit mogelijk te maken. Ook zorgen we voor de beste pasvormen. Wij willen die favoriete trui zijn in je kast, je geluksshirt als je naar buiten gaat en die comfy short die je zo graag draagt met sporten!

DUURZAAMHEID
Wij leveren eerlijke producten. Onze fabrikanten staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan de standaarden. SKURK maakt zich sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Onze hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding.

STOER & STIJLVOL
Onze kenmerken zijn stijlvol en stoer. De kleding laat dit zien. Moderne en stoere designs, perfecte pasvormen en we maken gebruik van de nieuwste technieken. We ontwerpen continu nieuwe looks met trendy kleuren. Dit zonder onze identiteit en de klant(wensen) uit het oog te verliezen. SKURK kleding wil je de hele dag door dragen.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

SKURK
Watermanstraat 41
5015 TG Tilburg
info@skurk.nl