Smitten Organic

 Smitten Organic

Smitten Organic is een Nederlands baby en kinderkleding merk, dat zich richt op de productie van duurzame kleding. Het bedrijf werd in 2017 opgericht door professionals met een ruime ervaring in de kledingbranche.

Zoals het voelt wanneer je je baby voor de eerste keer in je armen hebt, zorgt Smitten Organic er voor dat je ook ‘smitten’ (onmiddellijk verliefd) wordt op onze ontwerpen en onze filosofie.

Onze missie en onze liefde voor ontwerp komen gezamenlijk tot een prachtige uiting in ons logo. De combinatie van duurzaamheid en ouderschap komen er in terug. De ‘S’, in de vorm van een serene zwaan, is een symbool van zachtheid, bescherming en affectie. Het blad, als de vleugel van de zwaan, staat voor het behoud van het ecosysteem, een missie die we nastreven. De ‘O” omvat de hele aarde.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

Smitten Organic
Overschiestraat 182 (Unit 1.B)
1062 XK Amsterdam
customerservice@smittenorganic.com