ToExplore

DE ONTMOETING
Wandelend over de Utrechtse Heuvelrug, raakten twee oud collega’s uit de schoenenbranche in gesprek. Samen kwamen zij tot de conclusie dat bij schoenen; functionaliteit, ontwerp en kwaliteit drie factoren zijn die niet voor elkaar mogen onderdoen. Met passie en samen meer dan 45 jaar aan ervaring gingen zij in 2011 aan de slag met de ontwikkeling van een schoen. Doorontwikkeling van functionaliteit, ontwerp en kwaliteit heeft in 2013 geresulteerd in het merk: Travelin’ Outdoor.

KWALITEIT
Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan de kwaliteit. Daarom is onze eerste collectie aangeslagen, u kent ons misschien wel van de Telegraaf, Elsevier of de Military te Boekeloo.

OP MAAT
Travelin’ ontwerpt outdoorproducten in Nederland en produceert zoveel mogelijk binnen Europa. Hierdoor kunnen we zelf de fabrieken bezoeken en snel bijsturen waar nodig. Onze materialen kopen we zelf in. Ook heeft Travelin’ een eigen leest waardoor een M in ieder model altijd een M is en schoenmaat 42 ook altijd een 42.

INNOVATIE
De fabrieken van Travelin’ Outdoor werken zoveel mogelijk met de nieuwste technieken en materialen, zonder afbreuk te doen op kwaliteit.

Retourneren & Voorwaarden

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen na je bestelling. Vraag hiervoor de retourinstructie op bij de desbetreffende verkooppartner. Alleen met behulp van de retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten kunnen niet worden geretourneerd naar kleertjes.com;
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden geretourneerd;
- Hygiëne gevoelige producten die gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd;
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken – zoals hygiëne gevoelige producten – kunnen niet worden geretourneerd;
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken;
- Vergeet niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen als je een product retour stuurt, anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen;
- Zorg dat je het verzendbewijs goed bewaart;
- Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van kleertjes.com;
- De terugbetaling van de retourzending zal worden verzorgd door kleertjes.com en het aankoopbedrag staat binnen 14 dagen op je rekening.

Contactinformatie

ToExplore
Edisonweg 11
4207 HE Gorinchem
support@toexplore.net
+31 (0)20 716 35 00