Wis alle filters

Filter op

Vingino

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Vingino kleding

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend zijn voor het jeanslabel voor kids Vingino. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties. Naast een uitgebreid assortiment jeans, jassen en shirts heeft Vingino ook een succesvolle ondergoedlijn en eigen schoenencollectie voor de hippe en trendy jongens en meisjes.

Vingino kinderkleding

Elk seizoen heeft Vingino weer een collectie met de bekende Vingino kleuren. Maar er worden ook weer nieuwe trendy kleuren toegevoegd. Hippe wassingen en prints van Vingino zorgen ervoor dat jouw kind gekleed gaat in de nieuwste trends van dit moment. Vingino kinderkleding voor jongens en meisjes is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176. Vingino babykleding is te bestellen in de maten 62 t/m 86.

Vingino jeans

Vingino heeft elk seizoen weer een stoere collectie jeans voor jongens en meisjes. De jeans zijn altijd van topkwaliteit. Handiger kan toch niet met opgroeiende kinderen? De jeanscollectie van Vingino is lekker eigenwijs en heeft de meest opvallende en leuke details.

Vingino ondergoed

Vingino biedt het perfecte ondergoed voor opgroeiende jongens en meisjes. Naast dat het gemaakt is van kwalitatieve materialen is het ook nog eens lekker hip. Ook in het ondergoed van Vingino komen de eigenwijze en kleurrijke details weer terug. Boxers, onderbroeken, hemden en topjes bij kleertjes.com vind je een uitgebreid assortiment.

Vingino schoenen

Naast een uitgebreide collectie Vingino kinderkleding en ondergoed, heeft kleertjes.com ook een uitgebreid aanbod Vingino schoenen voor jongens en meisjes. Vingino kinderschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 25 t/m 40.