Fopspenen & accessoires

Heeft jouw kleintje een honger naar lekkere hapjes? Tijd voor de lekkerste voeding, fopspenen en accessoires van kleertjes.com! Vind de perfecte speen, borrelkussen of andere must-have om jouw mini-me gelukkig te maken. Maak je baby blij met onze unieke en trendy items. Ontdek onze wide range aan voedings- en speenaccessoires die elke ouder en peuter zullen veroveren. Ga voor kwaliteit, veiligheid en style bij kleertjes.com!

200 Resultaten
aanbevolen

200 Resultaten

Voeding, fopspenen & accessoires voor je baby

Hey, kersverse ouder! Bij kleertjes.com snappen we dat de wereld van babyspullen soms overweldigend kan zijn. Daarom maken we het je graag gemakkelijk met ons assortiment voeding, fopspenen en accessoires. Van de eerste fles tot het leren drinken uit een beker, wij zijn er voor jou en je mini-me.

Flesvoeding & toebehoren

Of je nu borstvoeding geeft of kiest voor flesvoeding, bij kleertjes.com vind je alles wat je nodig hebt. We hebben een ruim aanbod aan baby flessen, spenen en toebehoren van topmerken zoals Difrax, Philips Avent en Twistshake. Met de juiste fles en speen geef je jouw baby een fijn en ontspannen voedingsmoment.

Fopspenen voor troost & rust

Een fopspeen kan een ware uitkomst zijn als je baby onrustig is of moeite heeft met slapen. Bij kleertjes.com vind je een uitgebreide collectie fopspenen en speenkoorden in verschillende kleuren en designs. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke fopspeen van Bibs of een stijlvolle variant van Elodie Details. "Soothing in style," zeggen wij dan!

Handige accessoires voor onderweg

Met een baby op pad gaan vraagt om de juiste accessoires. Gelukkig heeft kleertjes.com een ruim assortiment handige hulpjes voor onderweg. Denk aan een thermoskan voor warm water, een flessenwarmer voor in de auto of een compact sterilisatieapparaat. Zo ben je altijd voorbereid, waar de dag je ook brengt.

Slabbetjes & meer

Eten geven aan je baby kan een vrolijke boel worden. Bescherm de kleertjes van je kleine met onze leuke slabbetjes en slab bandana's. Ook vind je bij ons handige accessoires zoals een flessenborstel, afwasborstel of fruitspeen. Alles voor blije baby's en happy ouders!

Dus of je nu op zoek bent naar de perfecte fles, een schattige fopspeen of handige accessoires, bij kleertjes.com zit je goed. Wij maken het leven met een baby net even makkelijker en leuker. Want zoals wij zeggen: "Happy baby, happy life!" Ontdek snel ons assortiment en maak van elk moment een klein feestje.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.