Blokken

9 Resultaten
aanbevolen

9 Resultaten

Je kind wordt een echte architect met houten blokken

Kinderen vinden het schitterend om hele bouwwerken te creëren, en hoe kan dit beter dan met blokken speelgoed? Je kind is de architect in zijn of haar eigen verhaal en kan van alles maken met de houten blokken. Ons assortiment biedt hele uitgebreide pakketten maar ook minder uitgebreide. Het is dus maar net waar jij naar op zoek bent. Het leuke aan bouwblokken is dat je kind er nooit op uitgekeken raakt. Dit komt omdat er elke keer weer wat nieuws gebouwd kan worden. Hierdoor verveelt het nooit. Daarnaast is het een leuke uitdaging om de bouwsels overeind te houden. Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling? Dan retourneer je de speelgoed blokken eenvoudig bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat dat blokkenspel maar beginnen!

Bouwblokken voor alle leeftijden

Ons assortiment biedt bouwblokken voor verschillende leeftijden. Wanneer je bij de productinformatie kijkt van het speelgoed zie je meteen vanaf welke leeftijd het speeltje geschikt is. Zo hebben we stapelblokken voor baby’s en voor grotere kids. Dat is het fijne aan speelblokken: hoe oud je kind ook is, het blijft op iedere leeftijd leuk om te doen. Het is ook een stuk speelgoed dat voor zowel jongens als meisjes leuk is om mee te spelen. Houten speelblokken gaan ook nog eens lang mee. Extra handig, want dan kunnen ze doorgegeven worden aan hun jongere broertje(s) of zusje(s).

Kies jij voor blokken of latjes?

Onze houten bouwblokken komen in verschillende uitvoeringen. Zo bieden we Grimms blokken waar regenboog liefhebbers erg blij van gaan worden! De blokken komen in toffe knalkleuren waarmee je allerlei bouwwerken kunt maken. Is je kind niet zo fan van kleurtjes? Dan kun je kiezen voor houten bouwblokken die in neutrale kleuren komen. Ook hebben we houten latjes, deze zijn speciaal gemaakt voor kinderen die wat ouder zijn. Hiermee kunnen torens worden gebouwd maar ook prachtige prieeltjes. Je kind kan lekker losgaan in zijn of haar eigen fantasie. Dit bevordert ook de creativiteit van je koter omdat er allerlei verschillende gebouwen gemaakt kunnen worden.

Blokken speelgoed van allerlei speelgoedmerken

Onze webshop biedt bouwblokken van verschillende speelgoedmerken. Ben je op zoek naar blokken die eenvoudig opgeborgen kunnen worden in een tasje? Kijk dan bij het speelgoedmerk Janod. De blokken kunnen gestapeld worden op het kleed en daarin vervolgens makkelijk meegenomen worden. Het speelgoedmerk Edushape heeft houten speelblokken in neutrale kleuren maar ook in vrolijke knalkleuren. Ze zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes omdat de blokken zacht zijn: het zijn zogenaamde foamblokken. Het speelgoedmerk Haba heeft alleen maar bouwblokken in kleurrijke uitvoeringen. Zij vinden het ook belangrijk dat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en zichzelf lichamelijk ontwikkelen. Bij het merk Little Dutch vind je snoezige blokjes in de typerende kleuren van Little Dutch: pastelblauw en -roze. De meeste blokken komen met een speelkoffer of ton. Ideaal want zo kunnen de bouwstenen makkelijk en snel opgeborgen worden. Verder bieden we merken als Bigjigs, Brio, EverEarth, Kapla, Van Dijk Toys en Studio 100. Welk speelgoedmerk kies jij?

Nog veel meer dan alleen speelgoedblokken

Wist je dat onze webshop naast speelgoed ook allerlei andere hebbedingen voor je kind heeft? Van truien tot badpakken en van overhemden tot trainingspakken: waar je ook naar op zoek bent, onze webshop heeft het. Hierdoor winkel je snel en makkelijk in een keer alles bij elkaar.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help