Top Teaser Lite - Inspiratie - Beleven en ontdekken - 26 - SS23 - Top 5 kindvriendelijke restaurants

Top 5 kindvriendelijke restaurants

Uit eten met het hele gezin is pas echt leuk als de kinderen zich goed vermaken. Kies daarom voor een kindvriendelijk restaurant dat diverse faciliteiten voor hun kleine gasten biedt. Zo geniet jij van een welverdiend drankje, terwijl de kids lekker hun gang kunnen gaan. Je hoeft je bovendien niet druk te maken om de andere gasten. Iedereen komt – net als jij – gezellig met de hele bups eten. Na het spelen smullen de kinderen van een kindvriendelijk én gevarieerd menu. Uiteraard vind je op het menu niet alleen de standaard kindergerechten, maar ook genoeg opties voor papa en mama. Zo weet je zeker dat iedereen een geslaagde avond heeft! Ben je benieuwd wat de leukste, kindvriendelijke restaurants zijn? Wij hebben een top vijf voor je gemaakt!

1. Eastern plaza in Elst

Zijn jij én de kinderen dol op sushi? Dan is restaurant Eastern Plaza in Elst een absolute aanrader. Zo vind je er voor volwassenen een warm buffet, diverse sushigerechten én wordt er live gewokt. Kinderen vermaken zich prima in de Kidsplaza. De Kidsplaza is volledig omgetoverd tot Chinatown met Chinese huisjes, lampionnetjes en muziek. Daarnaast kunnen de kids knutselen in de knutselhoek, koken in de kookstudio en een filmpje kijken in de Kidsbios. Op het menu staat, naast de sushi, ook een speciaal kinderbuffet.

2. Pizzeria la scala in Wassenaar

Eet jouw kind niets liever dan pizza, spaghetti en lasagne? Dan is het Italiaanse restaurant La Scala in Wassenaar echt iets voor jullie. Terwijl jij geniet van een wijntje mogen de kinderen helpen in de keuken. Er is immers niets leuker én lekkerder dan je eigen pizza maken! Van dit kindvriendelijke restaurant wordt iedereen gelukkig.

3. Brasserie Dunnik in Zwolle

Brasserie Dunnik bevindt zich in Zwolle. Of je nu zin hebt in spareribs of in een gezonde salade: het aanbod is zeer gevarieerd. Voor de kleintjes staan er patat, pannenkoeken en nog veel meer lekkere gerechten op het menu. De kids hoeven zich bovendien niet te vervelen tijdens het etentje. Zo is er een leuke speelhoek aanwezig en krijgen de kinderen een kleurplaat tijdens het wachten op hun maaltijd.

4. Pannenkoekenboot in Amsterdam

De Pannenkoekenboot Amsterdam is de ideale plek om een paar uur door te brengen. Terwijl je geniet van een rondvaart over het IJ mogen de kinderen zelf hun pannenkoeken beleggen. Daarnaast vind je aan boord een ballenbak én zie je meer van Amsterdam tijdens het eten. Op deze manier is uit eten gaan met kinderen niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Woon je wat verder weg van onze hoofdstad, maar heb je wel een grotere stad met grachten in de buurt, dan is de kans groot dat daar ook een pannenkoekenschip ligt afgemeerd. Succes (bijna) altijd gegarandeerd.

5. Restaurant LEUK in Bussum

Drie keer raden hoe LEUK dit restaurant is. In het kindvriendelijke restaurant LEUK in Bussum kom je met een gerust hart uitgebreid tafelen. Zo geniet je van heerlijk eten én een goede service. Voor kinderen is er een grote speelruimte ingericht. Hier zijn onder andere een voetbaltafel en spelcomputer te vinden. Daarnaast is er in de speelruimte een heuse oppas aanwezig! Zo hoef je niet constant de kleintjes in de gaten te houden en kun je gewoon even rustig lunchen, dineren of borrelen. Als dat geen luxe is?

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help