Knikkerbanen

1 Resultaat
aanbevolen

1 Resultaat

Zoef van boven naar beneden met de knikkerbaan

Tok, tok, tok! Knal die knikkers maar van boven naar beneden met een spannende knikkerbaan. Probeer met slimme trucjes en behendigheid om de knikker op de goede baan te houden. Breid de knikkerbaan uit, of niet… Je kind kan zoveel kanten op met een gave knikkerbaan! We hebben verschillende uitvoeringen beschikbaar. Of je nou op zoek bent naar een houten knikkerbaan of eentje van kunststof: in onze webshop vind je beide. Als je kind graag buiten knikkert is het leuk om een knikkerbaan cadeau te doen. Want daarmee kan er ook lekker binnenshuis geknikkerd worden. Mocht je niet tevreden zijn met de bestelling dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

De ideale brain training

Knikkers zijn ooit uitgevonden door de Romeinen, maar de bijbehorende knikkerbanen kwamen pas later. Als ouder zijnde, zal je er vroeger ook weleens mee hebben gespeeld: kleurrijke banen die zigzaggend over elkaar heen lopen en waar je zoveel plezier van hebt gehad. De creatievelingen onder ons kunnen er ook zelf eentje maken met karton of papier. Maar het makkelijkste is natuurlijk om er gewoon eentje aan te schaffen op onze webshop. In ons aanbod vind je zowel makkelijke als wat lastigere knikkerbanen. De staafjes, verbindingselementen en andere stukken zorgen ervoor dat ieder parcours weer anders is. Voor kinderen werkt de knikkerbaan, als die eenmaal in elkaar is gezet, super relaxed wanneer ze de knikker van boven naar beneden zien rollen. Omdat je kind zelf de knikkerbaan op moet zetten, kan dit soms voor een behoorlijk gepuzzel zorgen. En dat is goed want hierdoor worden de hersenen getraind. Daardoor zijn de knikkerbanen vermakelijk én een goede brain training. Het is hartstikke spannend om de knikker te volgen, want je weet maar nooit waar die eindigt…

Knikkerbanen in allerlei kleuren, formaten en thema’s

We hebben allerlei verschillende soorten knikkerbanen beschikbaar in diverse thema’s en moeilijkheidsgraden. Zo hebben we hele grote en uitgebreide knikkerbanen die vormen van een achtbaan hebben, maar we hebben ook kleinere knikkerbanen. Deze zijn perfect wanneer je kind wat kleiner is. Ook leuk is om een basis knikkerbaan aan te schaffen en deze vervolgens uit te breiden met een uitbreidingsset. Zo kun je een baan maken die helemaal naar de smaak van je kind is. We hebben de leukste banen beschikbaar voor zowel grote als kleine kinderen. Laat je kind maar lekker zelf uitvogelen hoe de baan in elkaar gezet moet worden. Dit beloofd urenlang rol plezier. 3, 2, 1… Laat die breintraining maar beginnen!

De beste speelgoedmerken

We hebben verschillende gecertificeerde speelgoedmerken beschikbaar. Zo heeft het speelgoedmerk Haba een grote collectie knikkerbanen beschikbaar. Zij vinden duurzaamheid belangrijk en dit zie je terug in hun speelgoed. Je zult hier alleen maar houten knikkerbanen vinden en de leukste uitbreidingssets. Grootse en achtbaan-achtige knikkerbanen vind je bij Quercetti. Hun knikkerbanen hebben een ingewikkelde uitstraling en zijn gemaakt van kunststof. Je kind kan het voorbeeld volgen maar kan ook zelf met creatieve ideeën komen en een geheel authentieke knikkerbaan maken. Bij het merk BBlocks vind je houten knikkerbanen met bouwplankjes. Ideaal om een prachtig bouwwerk in elkaar te fröbelen.

Nog veel meer dan alleen knikkerbanen…

Naast ons grote assortiment in speelgoed hebben we nog veel meer hebbedingen voor je kind. Kijk bijvoorbeeld eens in onze kledingcategorie. Van schoenen tot broeken en van badkleding tot jurkjes: in onze webshop shop je in een keer alles voor je kleintje. Zo makkelijk kan online winkelen zijn!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help