POP top teaser image

Puzzels

53 Resultaten
aanbevolen

53 Resultaten

De puzzel is weer helemaal terug van weggeweest! Het is een heerlijk denkspel die je met de hele familie kunt doen. Wanneer die eenmaal op tafel ligt, kun je er gewoon niet meer vanaf blijven. Het is zo’n spelletje dat voor altijd leuk blijft en ook nog eens lang meegaat. Je zoon of dochter kan het alleen doen, maar het is natuurlijk nog leuker om samen ouderwets aan tafel te zitten en erop los te puzzelen. In onze webshop vind je 3D puzzels en legpuzzels in verschillende thema’s voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo hebben we puzzels voor kinderen vanaf 2 jaar maar ook vanaf 8 jaar. Kies voor een moeilijkheidsgraad die jouw kind aankan. Schuif de stukjes in elkaar en er komt een prachtig plaatje of een leuke tekening tevoorschijn.

De kinderpuzzel: vermakelijk en goed voor de ontwikkeling

Een kinderpuzzel is hartstikke vermakelijk, maar wist je dat het ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van de hersenen? De cognitieve vaardigheden worden getraind, het leert je probleemoplossend te denken en het vergroot het concentratievermogen. Zijn dit nog niet genoeg redenen om een puzzel aan te schaffen? Kijk dan eens in ons assortiment met de leukste puzzels. Van Jan van Haasteren tot dieren en van landschappen tot kastelen: je kleine meid of jongen gaat zeker blij worden van deze puzzels. Kies een thema dat bij hem of haar past. Zo kun je voor meiden een puzzel aanschaffen met schattige paarden of feeën. Jongens worden weer blij van een puzzel met architectuur erop of exotische dieren. Hoe dan ook: wij hebben de kinderpuzzel waar jij naar op zoek bent!

Spannende uitdagingen

We hebben naast de puzzels voor kinderen ook andere leuke raadsels om op te lossen. Dit zijn de zogenaamde Huzzle puzzels. Hierbij is het de bedoeling om zo snel mogelijk deze breinbrekers uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te steken. De moeilijkheidsgraad staat aangegeven met het aantal sterren op de voorkant. De Huzzle puzzels zijn een spannende uitdaging voor jong en oud. Klaar voor de start? Oplossen maar!

3D puzzels en denkspellen voor peuters

Ooit weleens gehoord van een 3D puzzel? Deze worden niet alleen in de lengte en breedte gelegd, maar ook in de hoogte. Nu moet je niet alleen nadenken waar welk stukje komt te liggen maar ook hoe je die daar gaat krijgen. Door zo’n extra uitdaging wordt het puzzelen nog leuker. Voor kleine kids hebben we puzzels voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze hebben als thema de favoriete personages van je kleine hummel. Een houten puzzel van Nijntje bijvoorbeeld, deze heeft verschillende mini puzzels met 6, 9, 12 en 16 stukjes. Je peuter ontsnapt even helemaal aan de realiteit met kinderpuzzels vanaf 3 jaar.

Welke puzzel koop jij?

Wanneer je op zoek bent naar een puzzel voor je kind, kun je ook zoeken op het speelgoedmerk. Populaire puzzels zijn die van de striptekenaar Jan van Haasteren, deze komen van het speelgoedmerk Jumbo. De puzzels zitten boordevol humor, kleur, details en typische Jan van Haasteren kenmerken zoals de terugkerende haaienvin en Sinterklaas. Speelgoedmerk Recent Toys heeft weer andere hersenkrakers waarbij je logica, wiskunde en visualisatie vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Deze denkspelletjes geven de hersenen net even die intellectuele stimulatie die ze nodig hebben. Bij Ravensburger vind je legpuzzels en 3D puzzels van goede kwaliteit met super scherpe afbeeldingen erop. Bij Huzzle vind je breinbrekers waarbij je puzzels moet oplossen door ze uit elkaar te halen om ze vervolgens opnieuw in elkaar te zetten. Verder hebben we nog puzzels van Schmidt, Mudpuppy, Djeco, Clown Games en 2-play. Laat het puzzelfeest maar beginnen!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help