Loopfietsen

3 Resultaten
aanbevolen

3 Resultaten

De loopfiets: leuk én goed voor de ontwikkeling

Wanneer je kleine dreumes eenmaal heeft geleerd om zijn of haar eerste stapjes te zetten, is het tijd voor de volgende mijlpaal: leren fietsen. Maar soms is de stap van lopen naar fietsen toch wel erg groot. Een fijne tussenoplossing hiervoor is het aanschaffen van een loopfiets. Hiermee kan je kleintje lekker oefenen tot het echte moment daar is, om te leren fietsen met zijwieltjes. Een loopfietsje is niet zomaar leuk speelgoed, het is namelijk hartstikke goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Je ukkepuk kan oefenen om zijn of haar balans te houden op de loopfiets en zich tegelijkertijd voort te bewegen. Wanneer jullie samen gezellig op pad gaan, betekent dat ook dat je peuter niet meer loopt te dralen en treuzelen. Door de loopfiets zal hij of zij lekker actief meelopen en jouw wandeltempo prima bijhouden. We hebben verschillende modellen in allerlei kleuren en voor allerlei leeftijden. Of je nou op zoek bent naar een loopfiets voor je kind van 1 jaar of voor je kind van 5 jaar: in onze webshop ga je het vinden.

Het klassieke, houten loopfietsje

Onze webshop biedt verschillende loopfietsjes. De een is van metaal en de ander van aluminium. Een klassieker is wel de houten loopfiets. De loopfiets van hout is heerlijk licht, makkelijk schoon te houden en erg stevig. Daarnaast zijn ze ideaal om binnenshuis mee te rond te drentelen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Van supersnelle modellen met vlammen erop tot bakfietsen, waar je ook naar op zoek bent: wij hebben het. De houten loopfietsjes met een bak of mandje voorop zijn super handig. Waarom? Nou omdat je kind dan meteen al zijn of haar speeltjes erin kan stoppen en het van A naar B kan brengen. Een, twee, drie… Scheuren maar!

Lieflijke loopfietsjes en stoere scheurijzers

Heb jij een schattige, kleine meid thuis? Schaf dan een roze loopfietsje voor haar aan of eentje met coole sterren erop. Voor de stoere jongens hebben we scheurijzers in allerlei kleuren. Bij sommige loopfietsen is het mogelijk om het zadel te verstellen. Wel zo handig want kinderen groeien in een rap tempo. De loopfietsjes gaan lang mee en dat is fijn, want dan kunnen ze ook doorgegeven worden aan een broertje of zusje. Let er wel op dat je jouw kleine racemonster in de gaten houdt, het beste is om als eerst binnenshuis te oefenen.

Een loopfietsje van aluminium of metaal

Ben je op zoek naar een loopfiets voor je kind van 2 jaar? Dan hebben wij een heleboel toffe exemplaren voor hem of haar. Want naast de klassieke, houten loopfietsjes hebben we ook modellen gemaakt van aluminium en metaal. De voordelen van deze loopfietsen zijn dat de zadels vaak verstelbaar zijn, weinig wegen en lang meegaan omdat ze zo stevig zijn. Veel van deze zadels staan rechtop wat voor een stukje veiligheid zorgt. Wanneer het zadel omhoog staat kan je kind niet naar achter glijden.

Verschillende merken

Onze webshop biedt verschillende loopfietsen van topmerken. Het bekende merk Puky vindt het creëren van mooie jeugdherinneringen belangrijk. Door de goede kwaliteit, het waarborgen van veiligheid en de toffe designs is Puky een favoriet van elke ouder en kind. Ben je op zoek naar een houten loopfiets? Dan ga je slagen bij Kinderfeets. Hun assortiment bestaat uit prachtig afgewerkte, houten loopfietsen in schattige kleurtjes. De kleinere kinderen kunnen terecht bij Van Dijk Toys. Zij hebben verschillende soorten modellen in allerlei kleuren. Hun loopfietsen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit beukenhout en berken multiplex. Daarnaast hebben we nog merken als 2-Play, Bigjigs, Dino, Janod, Little Dutch en Simply for Kids.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help