Top Teaser Lite  - Inspiratie - Mode - 26 - SS23 - Wat neem je mee in je luiertas?

Wat neem je mee in je luiertas?

Als je met kleine kinderen of een baby op pad gaat, lijkt het soms alsof je een weekje gaat kamperen. Zoveel spullen moeten er mee! Gelukkig is je luiertas een comfortabele en praktische plek om heel wat van deze items op te bergen. Wil je weten welke spullen je écht in de luiertas moet stoppen? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en ben je op alle situaties voorbereid.

1. Luiers

Onmisbaar in de luiertas zijn – uiteraard – luiers. Houd rekening met hoelang je van huis gaat en neem minimaal twee extra luiers mee. Je wilt niet zonder luiers komen te zitten als je in de file staat of je om een andere reden langer weg blijft.

2. Billendoekjes

Billendoekjes zijn niet alleen heel handig tijdens het verschonen, maar ook om vieze handjes en gezichtjes mee schoon te maken.

3. Plastic zakjes/luierzakjes.

Deze zijn ideaal voor volle luiers, maar ook om doorweekte of vuile kleding in te verpakken. Zo voorkom je dat de rest van je bagage vies wordt.

4. Verschoningsmatje

De meeste luiertassen zijn voorzien van een verschoningsmatje. Zo verschoon je je kind altijd en overal op een schoon matje.

5. Babyzalf

Met babyzalf voorkom je rode en gevoelige billetjes.

6. Extra kleding

Twee setjes extra kleding en sokken. Daarnaast is een extra vestje, dekentje of jasje altijd handig.

7. Shirt voor jezelf

Een schoon shirtje voor jezelf. Niet alleen je baby kan vies worden, jijzelf ook!

8. Hydrofiele doek

Deze multi-inzetbare doek komt altijd van pas. Gebruik hem als slabbetje, als je je kind gaat verschonen of om je borst af te schermen als je borstvoeding geeft.

9. Afleidingsmateriaal

Een speen, knuffeldoekjes en (klein) speelgoed. Jouw kleintje vermaakt zich wel onderweg!

10. Flesje

Een flesje, melkpoeder en water. Sommige luiertassen hebben een isolerende flessenhouder waarin de melk lekker lang op de juiste temperatuur blijft.

11. Voor de grotere kindjes

Een drinkbeker, lepeltje en een (gezond) tussendoortje.

12. Essentials voor het seizoen

In de zomer zijn zonnebrand, een zonnehoedje en zonnebril geen overbodige luxe. In de winter vervang je deze items voor een mutsje, handschoentjes en een extra dekentje.

Tot slot neem je natuurlijk je eigen must-haves mee! De meeste luiertassen zijn ruim genoeg om ook je portemonnee, telefoon en sleutels in kwijt te kunnen. Of je nu een dag weg gaat of even snel boodschappen gaat doen: met een goed gevulde luiertas hoef jij je niet druk te maken over een doorgelekte luier, ongelukje of andere onverwachte gebeurtenis!

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help