POP top teaser image

Bouwspeelgoed

356 Resultaten
nieuwste collectie

356 Resultaten

Het leukste bouwspeelgoed

Constructies bouwen, blokken stapelen en gebouwen opzetten vinden kleintjes fantastisch. Bouwspeelgoed is razend populair omdat het vermakelijk is en leerzaam. Je kind leert logisch na te denken wanneer hij of zij allerlei constructies opzet. Binnen het bouwspeelgoed zijn er allerlei variaties. Zo biedt onze webshop bouwstenen, knikkerbanen, modelbouw, blokken en bouwsets voor verschillende leeftijden. Voor ieder kind is passend speelgoed te vinden. Heb je het bouwspeelgoed binnen maar ben je niet tevreden? Dan kun je alles eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel ons aanbod en shop jouw favoriete bouwspeelgoed!

Kleurrijke knikkerbanen in spannende uitvoeringen

Zoef! Zie de knikker van boven naar beneden rollen: kindjes vinden knikkerbanen enorm fascinerend. Onze webshop heeft knikkerbanen beschikbaar in allerlei thema’s. Je kleine moet de baan zelf helemaal opzetten en dit is soms een behoorlijk gepuzzel. Wanneer die eenmaal staat kan je ukkepuk beginnen met knikkeren. De kleurrijke knikkerbanen die zigzaggend over elkaar heen lopen zorgen voor een spannend schouwspel. Waar zal de knikker eindigen? Zet de knikkerbaan op en kom erachter…

Toffe modelbouwvliegtuigen en auto’s

Door vliegtuigjes en auto’s in elkaar te zetten, leert je kind allerlei belangrijke vaardigheden. Want hoe zit het nou precies in elkaar? Daarnaast heeft het ook een kalmerende werking omdat je heel nauwkeurig naar een resultaat toewerkt. Wanneer het modelbouwvliegtuigje of -auto eenmaal staat kan je kind het met trots neerzetten in de woon- of slaapkamer. Dit staat ook nog eens hartstikke leuk. Laat het bouwen maar beginnen!

Coole constructies bouwen met blokken speelgoed

Creatief bouwen doet je ukkepuk met houten blokken. Wanneer je kind hiermee speelt, kan er iedere keer een nieuw bouwwerk worden neergezet. Hierdoor verveelt dit bouwspeelgoed nóóit! Voor de kleine kids zijn houten bouwblokken fijn omdat je hiermee makkelijker constructies kunt bouwen. Is jouw kind al wat groter? Koop dan houten latjes, bouwen is hiermee moeilijker wat zorgt voor een echte uitdaging. Torens, kastelen, gebouwen en prieeltjes: je kleine bouwt het met zijn of haar blokken.

Toffe bouwsets om te verzamelen

Bouwsets mogen niet ontbreken in het rijtje van bouwspeelgoed. De bekende LEGO en Playmobil bouwsets zijn razend populair bij kleine kinderen. Ze zijn er in veel verschillende thema’s en uitvoeringen waardoor het leuk is om de bouwsets te verzamelen. Je kleintje kan een heel dorp of stad nabootsen met onze bouwsets. Of maak een fantasiewereld vol kastelen, draken en prinsessen. Een ding is zeker: de fantasie van je kind wordt behoorlijk geprikkeld. Hierdoor is spelen geen een keer hetzelfde en dit zorgt voor urenlang speelplezier.

De beste speelgoedmerken

Onze webshop heeft een groot aanbod in speelgoedmerken. Zo vind je bij het bekende speelgoedmerk LEGO bouwsets in diverse thema’s. Je kunt ook kiezen voor de creatieve bouwstenen van LEGO. Hiermee stimuleer je de creativiteit in je kind en bepaalt hij of zij welke bouwsels er worden gecreëerd. Bij speelgoedmerk vind je verschillende soorten bouwspeelgoed. Alle speeltjes zijn gemaakt van hout. Je shopt hier spannende knikkerbanen en schattige bouwstenen in kleurrijke uitvoeringen. Het Japanse speelgoedmerk LaQ heeft ook kleurrijk bouwspeelgoed. Je vindt hier werkelijk waar van alles: mythische kastelen, stoere raceauto’s en dinosauriërs. Nadat je koter alles in elkaar heeft gezet, is het tijd om te spelen. Bij het speelgoed van Meccano voelt je kind zich een echte ingenieur. Zet door middel van schroefjes en plaatjes een snelle raceauto in elkaar of een cool dier. Jouw kind bepaalt het met het speelgoed van Meccano. Op zoek naar modelbouw speelgoed? Kijk dan bij het merk Revell. Je shopt hier klassieke auto’s en snelle vliegtuigen. Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Playmobil, Kapla, Plus-Plus, Smartmax en Van Dijk Toys.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.