Bordspellen

106 Resultaten
nieuwste collectie

106 Resultaten

De leukste bordspellen om samen te spelen

Een ouderwets bordspel, wie kent het niet? Vroeger zat jij waarschijnlijk als kleine koter ook met het hele gezin aan de tafel spelletjes te spelen. En oh, wat was dat gezellig! Tijd om deze traditie voort te zetten met een van onze leuke kinder borspellen. Van 30 seconds tot Ganzenbord en van Rummikub tot Monopoly, met onze bordspellen voor kinderen hoeft hij of zij zich nooit te vervelen! Je kunt het lekker thuis doen, op vakantie of gewoon wanneer je op reis bent. Ze zijn makkelijk mee te nemen en licht in gewicht. Daarnaast neemt het ook niet veel ruimte in thuis. Genoeg redenen om een leuk spelletje aan te schaffen, toch? Bekijk snel welk spel jou het meest aanspreekt en stop ‘m in je winkelmand.

Spelletjes voor alle leeftijden

We hebben bordspellen geschikt vanaf allerlei leeftijden. Ben je op zoek naar een bordspel voor je kind van 4 jaar? Dan is bijvoorbeeld Eenhoorn Flonkergans een leuk spelletje. Hierbij is het de bedoeling om de eenhoorns zo snel mogelijk veilig te brengen bij de wolkenkristallen. Als je graag een bordspel wilt voor je kind van 5 jaar kun je het Ganzenbord spel aanschaffen. Wie kent dit spel niet? Gooi die dobbelsteen maar over het bord en zie wie als eerste bij de finish is! Het spelletje My Rummy is weer een geschikt bordspel voor je kind van 6 jaar. Dit is een makkelijkere versie van Rummikub. Super leuk en leerzaam. Wil je een bordspel voor je kind van 9 jaar? Dan kun je bijvoorbeeld het Schmidt spel Solitaire kopen. Dit is ook zo’n ouderwets spelletje, dat je kind ook lekker alleen kan doen. Het is de bedoeling dat alle witte pionnen worden weggespeeld en dat één pion eindigt in het midden. Een spelletje dus waarbij de hersenen van je kindje goed worden gekraakt.

Je kind ontwikkelt zich op sociaal vlak

Wist je dat bordspellen voor kinderen ook nog een andere functie hebben? Ze dragen namelijk bij aan de sociale vaardigheden van je kleintje. Dit komt omdat je spelletjes vaak samen doet waardoor je kindje zich goed ontwikkelt op sociaal vlak. Ook verbetert het de band met degenen waar het spelletje mee wordt gespeeld. Ideaal dus om de ouder-kindrelatie te versterken. Daarnaast leert je kind omgaan met verliezen van andere spelers. Je kunt ook kiezen voor een educatief bordspel. Deze zijn speciaal gericht op de ontwikkeling van je ukkepuk. Gooi die iPad of telefoon maar weg en zet een leuk gezelschapsspel op tafel: it’s quality time.

Welk bordspel kies jij?

Al die verschillende bordspellen komen van diverse speelgoedmerken. Zo vind je bij 999 games prachtige bordspellen in typische 999 games ontwerpen. Zij hebben o.a. het bekende bordspel de Kolonisten van Catan. Bij speelgoedmerk Djeco vind je spelletjes die draaien om creativiteit, durf en passie. Alle bordspellen zijn kleurrijk en hebben de meest schattige designs. Speelgoedmerk Haba wil kinderogen doen stralen, en dat doen zij zeker met hun bordspellen. Alle spelletjes hebben weer een ander thema. Kies er eentje dat bij jouw kind past! Ben je op zoek naar ouderwetse bordspellen zoals Ganzenbord of Monopoly? Kijk dan bij speelgoedmerk Jumbo. Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Asmodee, Megableu, White Goblin Games, Schmidt en Clementoni.

Meer dan alleen bordspellen…

Je kunt hier niet alleen de kledingkast van je kindje aanvullen, maar dus ook je spelletjeskast! hoe leuk is dat! Onze webshop heeft namelijk alles wat je kind nodig heeft om jouw kind te laten stralen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help