POP top teaser image

Buitenspeelgoed

225 Resultaten
aanbevolen

225 Resultaten

Het leukste buitenspeelgoed

Lekker buiten ravotten, spelen en vies worden vinden kinderen fantastisch. En dit wordt nog leuker met het juiste buitenspeelgoed. Naast het feit dat buitenspelen gewoon héél erg leuk is, verbetert het ook de conditie en weerstand van je kind. In onze webshop vind je een groot assortiment in veilig buitenspeelgoed voor de kleine en grote kids. Speeltoestellen, speeltenten, zandbakken, speelhuisjes, waterspeelgoed, kinderzwembaden en waveboards zorgen ervoor dat je kleine hummel in een waar speelparadijs belandt. Van buitenspeelgoed voor kinderen van 3 jaar tot buitenspeelgoed voor kinderen van 7 jaar: onze webshop heeft het allemaal. Maak je kleintje blij met speelgoed voor buiten waarmee hij of zij uren zoet zal zijn. Ook als je op zoek bent naar houten buitenspeelgoed, ga je bij ons slagen. Wat dacht je van een mooi houten speelhuisje? Of een houten zandbak? Dit is een fijn plekje waar je kind zich even helemaal in kan terugtrekken. Je tuin kan niet vol genoeg staan met ons buitenspeelgoed.

Buitenspeelgoed voor je peuter

Buitenspeelgoed voor kids vanaf 1 jaar is soms lastig te vinden. Het moet betrouwbaar en veilig zijn en ook nog eens leuk zijn om mee te spelen. Voor deze ukkepukken hebben we prachtige speeltenten in verschillende thema’s. Een dierenwinkel, boerderij of een supermarkt: je kleintje kan zijn of haar fantasie helemaal tot leven brengen in zo’n speeltent. Net zo leuk zijn de vrolijke ballenbakken: dit is buitenspeelgoed voor kinderen van 2 jaar of ouder. Lekker spelen en in de rondte gooien met de kleurrijke ballen betekent gegarandeerd veel speelplezier. Buitenspeelgoed voor je peuter is belangrijk omdat het goed is voor de ontwikkeling. En het is gewoon heel erg leuk! Als ouder kun je relaxed achterover leunen terwijl je kind zich vermaakt met allerlei speeltjes.

Coole waveboards en klimrekken

Is je kind al wat groter? Dan ga je ook bij ons slagen. Onze webshop heeft veel buitenspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. Wat dacht je van een cool waveboard? Je kind scheurt zo van A naar B met een kleurrijk waveboard. We hebben rode, roze, blauwe of meerkleurige. Naast dat het leuk is om te doen, is het ook erg goed voor het lichaam. Dit komt omdat je kind slingerende bewegingen erop moet maken om vooruit te komen. Voor de oudere kinderen hebben we ook gave klimrekken, trapezes, wipwappen en schommels. Gegarandeerd dat dit voor heel wat spanning zorgt. Maak van je tuin een waar speelwalhalla voor je kind en zijn of haar vriendjes!

Spelletjes voor buiten

Heb je een kleinere tuin? Geen probleem! Ook dan hebben we tof buitenspeelgoed, zoals bellen blazen of een waterballetje. Super om mee over te gooien met vriendjes. En wat dacht je van ouderwets touwtje springen? In spin de bocht gaat in… Klein buitenspeelgoed is net zo leuk. Je kind hoeft zich geen minuut te vervelen met al deze leuke spelletjes. Of je nou op zoek bent naar buitenspeelgoed voor je kind van 6 jaar of voor buitenspeelgoed van je kind van 4 jaar: in onze webshop ga je het vinden.

Verschillende merken voor het buitenspeelgoed

Belangrijk is dat het buitenspeelgoed veilig en betrouwbaar is. Daarom hebben we verschillende topmerken binnen speelgoed. Voor duurzaam outdoor speelgoed zul je slagen bij KBT. Zij vinden fysieke ontwikkeling belangrijk en willen innovatief zijn op het gebied van buitenspeelgoed. Voor spelletjes en kleiner speelgoed kun je kijken bij BS Toys. Boomerangs, racespelletjes, springtouwen en allerlei andere spelletjes zul je hier vinden. Ben je op zoek naar een tipi tent of speeltent? Check dan het merk Buffalo. Voor de bellenblazers onder ons is er het speelgoedmerk SES. Van mega bellenblazen tot bellen tennis: het kan niet gek genoeg.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help