Kaartspellen

90 Resultaten
aanbevolen

90 Resultaten

Stimuleer de ontwikkeling met kaartspellen

Wanneer je kind weekend heeft of vakantie kunnen jullie lekker veel tijd met elkaar doorbrengen. Extra leuk is om dit met een spelletje te doen. Een van de klassiekers onder de spelletjes is misschien wel het kaartspel voor kinderen. Ze komen in diverse soorten voor, zo hebben we traditionele kaartspellen en nieuwe varianten. Met een educatief kaartspel stimuleer je de hersenen van je kind. Dit komt omdat er bij de kaartspellen tactisch moet worden nagedacht. Met deze educatieve kaartspellen wordt je kind ook beter in rekenen. Daarnaast is het ook nog eens handig speelgoed. Waarom? Omdat de spelletjes klein en compact zijn waardoor je ze makkelijk mee in je tas of op reis kunt nemen. Ook voor thuis is een kaartspel met kinderen super gezellig. Lekker ouderwets met z’n allen rondom de tafel. 1, 2, 3… Spelen maar!

Spelletjes voor kinderen vanaf 4 jaar

Ben je op zoek naar een kaartspel kind 4 jaar? Dan ga je die bij ons vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld memory van Nijntje, K3 of Disney. Laat je kind belangrijke vaardigheden leren zoals concentratie en uithoudingsvermogen. Ook hebben we voor de kleintjes leuke kwartetspellen. Hierbij moet je kind zoeken naar plaatjes die bij elkaar passen. Wie als eerste het meeste kwartet heeft gelegd, wint! Welk spelletje ga jij aanschaffen?

Weg met die iPad

Ook hebben we kaartspellen voor kinderen van 5 tot 6 jaar. Weg met die iPad en gooi een leuk kaartspel op tafel. Kinderen kunnen zich hiermee prima vermaken en het is nog leerzaam ook. Voor de avonturiers en reizigers onder ons kun je een speciaal reisspelletje aanschaffen. Zo hebben we boekjes met allerlei reisspellen erin die je kind gewoon in de auto, trein of het vliegtuig kan doen. Een kaartspel voor je kind is niet zomaar nutteloze afleiding. Het heeft namelijk zeer positieve uitwerkingen op de vaardigheden van je kind. Je kunt ook altijd klassieke speelkaarten aanschaffen waarmee je allerlei verschillende spelletjes kunt spelen. Patience, pesten, ezelen en klaverjassen: je raakt niet uitgespeeld! Door gezamenlijk kaartspellen te doen zal ook je kind op sociaal vlak zich ontwikkelen.

Kaartspellen voor grote kinderen en groepen

Voor de grote kids vanaf 8 jaar hebben we ook geschikte kaartspellen. Deze zijn vaak meer strategisch waardoor je zoon of dochter goed de tegenstanders moet kunnen inschatten. Ben je op zoek naar een spel voor een grote groep kinderen? Dan hebben we spellen als Codenames, Weerwolven van Wakkerdam en Dixit. Het spel Weerwolven van Wakkerdam is echt een groepsspel waarvoor veel kinderen bij elkaar moeten zijn. Alle spelers kruipen door middel van kaarten in een personage. Hierbij is de een burger en de ander weerwolf. Het is een spannend spel waarbij de wolven een gevaar vormen voor de burgers. Codenames en Dixit zijn raadspelletjes. Schaf zo’n groepsspel aan wanneer je kind zijn of haar partijtje viert. Speelplezier alom!

Diverse speelgoedmerken

Ben je op zoek naar een kwartetspel? Dan kun je kijken bij Identity Games. Hun kwartetspellen zijn er in verschillende thema’s. Van boerderijdieren tot landen en van stoere auto’s tot exotische dieren, met de kwartetspellen van Identity Games zal je kind zich nooit vervelen. Een nieuwkomer op de spelletjesmarkt is White Goblin Games. Hun kaartspellen bevatten allerlei spannende verhalen en figuren. Ben je op zoek naar een kaartspel voor je kleintje? Kijk dan bij Studio 100. Naast het maken van televisieprogramma’s hebben zij ook allerlei leuke spellen voor kinderen. Hierin komen alle favoriete televisiefiguren van je kind terug zoals Bumba en Campus 12. Verder hebben wij o.a. speelgoedmerken als Mattel, Libellud, University Games, 999 games, Asmodee en Djeco.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help