Kinderpyjama's voor jongens

Coole pyjama's voor stoere boys! kleertjes.com heeft de lekkerste nachtmode voor jouw kleine held. Van dikke fleece tot luchtige katoenen boxers - wij hebben voor ieder jongenshart de perfecte pyjama. Kies uit vrolijke prints, stoere designs of effen kleuren. Je kids slapen als roosjes in onze comfy pyjama's. Bekijk snel ons aanbod en create the ultimate bedtime look!

101 Resultaten
nieuwste collectie

101 Resultaten

Jongens pyjama’s

Voor de jongens hebben we bij kleertjes.com de leukste pyjama’s. We hebben effen jongens pyjama’s met een stoere kleur, maar ook pyjama’s voor jongens met coole dessins en printjes. De printjes lopen uiteen van de legerprint, tot autootjes, tot insecten. Weet jij al welke jongens pyjama je graag zou willen dragen? Bij kleertjes.com kun je terecht voor alle stijlen. De merken hebben de nieuwste nachtmode trends verwerkt in hun uitgebreide collecties. Oftewel, voor een stoere jongens pyjama kan je altijd terecht bij kleertjes.com.

Slaapfeestje

De naam zegt het al: bij een slaapfeestje probeert iedereen wakker te blijven ;-). Alle vriendjes samen gaan een spannende film kijken, spelletjes doen, of elkaar spookverhalen vertellen. Heeft jouw zoon binnenkort een slaapfeestje samen met zijn vriendjes? Dan vindt hij het prachtig om deze avond met een stoere jongens pyjama aan te komen. Zo kan hij er samen met zijn vriendjes een hele leuke avond van maken. Bij kleertjes.com hebben we de stoerste jongens pyjama’s voor je op een rijtje gezet.

Goede nachtrust

Gun je jouw zoon ook een goede nachtrust? Zorg dan dat hij goed en warm is aangekleed. Dit kan met de jongens pyjama. Deze pyjama’s voor jongens zijn lekker zacht en comfortabel. Het is belangrijk dat jouw zoon een jongens pyjama draagt tijdens zijn nachtrust om goed warm te blijven. Tijdens een goede nachtrust ontwikkelt jouw kind zich het best. Met een goede pyjama voor jongens blijft je zoon dus goed warm en slaapt zo beter door. De jongens pyjama heeft dus direct invloed op de ontwikkeling van je zoon, en is dus zeer belangrijk!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.