Kinderzwembroeken

Bij al die avonturen in het zwembad of op het strand hoort natuurlijk een coole zwembroek. We hebben kinderzwembroeken die super comfortabel zitten en ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Sommige hebben zelfs een toffe print of tekst. Van zwemshorts tot zwemboxers: bekijk het aanbod hieronder geniet van het water.

372 Resultaten
aanbevolen

372 Resultaten

Kinderzwembroeken: het hele jaar door onmisbaar

De zee, het strand, met water spelen in de tuin of bootje varen in een meer: in de zomer zijn kinderzwembroeken onmisbaar. Maar ook buiten de zomerperiode wordt de zwembroek nog regelmatig aangetrokken. Denk bijvoorbeeld aan zwemles of als ze een zwemfeestje hebben. Een kinderzwembroek is dus het hele jaar een must-have. Zorg er daarom voor dat je er altijd eentje in de juiste maat hebt liggen. Kinderzwembroek opeens toch echt te klein? Dan bestel je bij ons in no-time een nieuwe.

Een zwembroek staat ze leuk en is ook nog eens praktisch

Verstelbare trekkoorden, elastische tailles, sneldrogende materialen: behalve dat de kinderzwembroeken er leuk uitzien, zijn ze ook echt praktisch. Dankzij de verstelbare trekkoorden en elastische tailles pas je de zwembroek eenvoudig aan als de zwembroek nog net even te groot is. Dankzij het sneldrogende materiaal heeft je kind niet constant een kletsnatte zwembroek om zich heen hangen als hij even niet in het water wil spelen. De zwembroeken zijn verkrijgbaar als zwemshorts in verschillende lengtes of als zwemboxer. We hebben ook zwemspeedo’s. Deze zitten super comfortabel en zijn in sommige vakantielanden zelfs verplicht om te dragen.

Wat heb je nodig om de kids de leukste avonturen te laten beleven?

Kinderen willen graag in een leuke zwembroek rondlopen, maar deze moet ook praktisch zijn. Je zit dan goed bij kleertjes.com. Heeft jouw kind een lichte huid die snel verbrandt? Of wil je je überhaupt geen zorgen maken over het risico op verbranding door de zon? Dan kun je ook nog kinder uv-zwemkleding overwegen. Je hoeft dan niet steeds te smeren en dat is weer een zorg minder. Vergeet ook de kinderslippers niet, zodat ze snel iets aan hun voeten doen als de ijscoman opeens opduikt of als er ergens iets cools te bewonderen is.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.