Loopauto's

37 Resultaten
aanbevolen

37 Resultaten

Een flitsende loopwagen voor jouw kindje

Jouw kindje is nog véélte klein voor een ‘echte’ auto, maar een loopauto kan hij of zij natuurlijk wel besturen. En laten wij die nou net in allerlei uitvoeringen, formaten en prijsklassen hebben. Je kleintje toetert vrolijk rond op zijn of haar flitsende loopauto. Enne, ze staan ook nog eens super leuk in de woonkamer! Of je nou een klein mannetje of meisje thuis hebt zitten: ieder kind wordt dolblij van een coole loopauto. We hebben loopauto’s voor kids vanaf 1 jaar en vanaf 2 jaar. Je kunt altijd bij de productinformatie checken vanaf welke minimumleeftijd het wagentje geschikt is. Heb je het product binnen, maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je dit eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel welke loopwagen jouw favoriet is en stop ‘m in het winkelmandje!

Stimuleer het lopen met een loopauto

Kinderen leren eerst kruipen daarna lopen en uiteindelijk fietsen. Maar bij ieder leermoment hoort een passend vervoersmiddel. Zo kun je met een loopwagen het zetten van de eerste stapjes stimuleren. Dit komt omdat je kind leert hoe hij of zij balans houdt op een loopauto. Je zoon of dochter moet proberen om het evenwicht te bewaren terwijl hij of zij zich naar voren beweegt. Dit kan soms nog een behoorlijk lastige klus zijn omdat ukkepukken vaak nog niet begrijpen hoe hard ze door een bocht kunnen gaan. Hierdoor zullen kleine kids eerst nog behoorlijk rond klungelen op de baby loopwagen. Maar hoe vaker jouw koter erop zit, hoe sneller hij of zij leert.

Daag je kleintje uit

Jouw kindje loopt eenvoudig van A naar B met zijn of haar coole loopwagen. Maak er bijvoorbeeld een uitdaging van om je kind tussen de visite door te laten manoeuvreren. De visite kan gezien worden als andere verkeersdeelnemers en jouw kleintje moet zich er goed doorheen bewegen zonder te vallen. Op deze wijze kan je kind spelenderwijs leren lopen.

Retro Roller loopwagens

Ben je op zoek naar een retro loopauto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze webshop biedt namelijk diverse loopauto’s in een retro stijl van het merk Retro Roller. Ons assortiment heeft voor zowel jongens als meisjes flitsende loopwagens. Voor meiden hebben we bijvoorbeeld een roze freestyle caddilac. Wanneer je een klein mannetje thuis hebt zitten die graag racecoureur speelt, kun je een van onze mooie raceauto’s aanschaffen. De loopauto’s zijn volledig gemaakt van metaal en hebben rubberen wielen met een zacht zitje. Door de prachtige designs is het – naast een leuk stuk speelgoed – ook een mooi woonaccessoire. Ook een fijne bijkomstigheid is dat alle loopwagens eenvoudig in elkaar te zetten zijn.

Over Retro Roller

Het merk Retro Roller biedt loopwagens van de beste kwaliteit en heeft een divers aanbod. Zo zijn er basic loopauto’s in allerlei verschillende kleurtjes beschikbaar zoals roze, rood, wit en zwart. Maar ze hebben ook speciale uitvoeringen in een vliegtuig voor de piloten onder ons. Kies de loopauto die bij jouw ukkie past!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help