Bouwsets

Bouwen, Bouwen, Bouwen - Ontdek de Coolste Bouwsets van kleertjes.com! Laat je creativiteit los en bouw je eigen fantasierijke werelden. Van coole robots tot imposante kastelen - niets is onmogelijk met deze fantastische bouwspeeltjes. Stimuleer je probleemoplossend vermogen en boost je motor skills. Tijd om in actie te komen, want deze bouw-masterpieces zijn the bomb!

360 Resultaten
aanbevolen

360 Resultaten

Urenlang speelplezier met bouwsets voor je kind

Dorpen in elkaar zetten, auto’s bouwen en dieren construeren doet je koter met een bouwset voor kinderen. Of je kleintje nou gek is op de mythische Star Wars figuren of het liefst een eigen dierentuin bouwt: in ons assortiment vind je diverse bouwsets voor de allerkleinsten en de allergrootsten. Je kunt er oneindig veel constructies mee bouwen met een beetje fantasie en creativiteit. Hierdoor zal het bouwspeelgoed je kindje nooit vervelen. Iedere keer kan je kleintje weer een ander verhaal ermee beleven. Heb je de bouwset voor je kind binnen en ben je niet tevreden? Dan kun je het product makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Zo makkelijk kan online winkelen zijn!

De bekende LEGO bouwsets

Hét merk voor de leukste bouwsets is misschien wel het bekende speelgoedmerk LEGO. Met al hun uitbreidingen is er voor elke kleine meid of jongen wel een mooie bouwset te vinden. Heb jij een meisjesachtig meisje thuis? Koop dan een bouwset met een Disney prinsessen thema. Hier wordt zij gegarandeerd blij van. Voor stoere jongens zijn er bouwsets voor racebanen, brandweerkazernes en achtbanen. De uitdaging in het LEGO speelgoed zit hem in het opbouwen. Wanneer de constructie eenmaal goed staat is het tijd om ermee te spelen. Welke bouwsets van LEGO gaan jullie sparen? Mia’s friends, Star Wars, Harry Potter of Disney prinsessen? Ze zijn allemaal even leuk.

Bouwen met speelgoedmerk Playmobil

Net zo’n bekende in de wereld van bouwspeelgoed is Playmobil. Je vindt hier werkelijk waar van alles. Enge draken, grote villa’s en snelle auto’s: jouw kind bouwt zijn of haar droomwereld met de leukste bouwsets. Boots bijvoorbeeld een heel dorp na met huisjes, auto’s en Playmobil poppetjes. Of maak een fantasiewereld vol kastelen, draken en prinsessen. Een ding is zeker: de fantasie van je kind wordt behoorlijk geprikkeld met het speelgoed van Playmobil.

Houten bouwset

Ben je op zoek naar een houten bouwset? Kijk dan bij speelgoedmerk Beaufix. Zij hebben allerlei constructiespeelgoed met een bouwhandleiding. Zo kan je koter in de huid kruipen van een echte bouwvakker en zijn of haar constructie in elkaar zetten. Het is een echte uitdaging en wanneer alles eenmaal in elkaar is gesleuteld, kan het spelen beginnen. Handig aan speelgoed van hout is dat het lang meegaat. Zo hebben jouw kids er nog meer plezier van!

Creatieve bouwsets voor kinderen van LaQ

Weleens gehoord van het Japanse speelgoedmerk LaQ? Zij hebben creatief bouwspeelgoed waarbij je 7 blokken heb waar je oneindig veel constructies mee kunt maken. Hierdoor moet je koter behoorlijk wat fantasie gebruiken en je zal zien dat de leukste en gekste bouwsels naar boven komen. Maar LaQ heeft ook bouwsets waarmee je ukkepuk robots, dieren en auto’s mee kan bouwen. Met de bouwsets van LaQ haal je de genie in je kind omhoog!

Andere speelgoedmerken

We hebben nog veel meer speelgoedmerken. Bij Brio vind je bijvoorbeeld speelgoed voor een bouwvakker in de dop. Schaf bij Brio bijvoorbeeld een gereedschapskist aan of een coole constructieset. Ben je meer op zoek naar kleurrijke bouwsets? Kijk dan bij speelgoedmerk Plus-Plus. Hier vind je speelgoed in felle neon kleuren die de leukste verhalen vertellen. Als jouw kind houdt van het in elkaar zetten van vliegtuigen of auto’s kun je speelgoedmerk Clementoni checken. Voor de technici onder ons is het speelgoed van K’NEX vermakelijk. Met dit constructieve speelgoed bouwt jouw kleintje de mooiste en grootste bouwwerken door middel van plastic stukjes. Verder hebben we o.a. nog de speelgoedmerken Haba, Smartmax, Meccano en Metal Earth. Shop hier de leukste cadeaus voor jouw kind!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.