Jongens badkleding

Wis alle filters Filter op

Stoere jongens badkleding

Niets is zo lekker dan een frisse duik te nemen in het zwembad of de zee in te rennen tijdens een zonnige dag. Lekker zwemmen in het water, zandkastelen bouwen of tig keer van die net iets te hoge glijbaan afglijden. Zonder een goede jongens zwembroek ben je nergens. Voor het sporten of gewoon voor in je vrije tijd, goede badkleding is noodzakelijk.

Jongens zwembroeken

Merken als Speedo, O’Neill en Protest weten aan welke eisen badkleding of een goede jongens zwembroek moet voldoen. Vooral als je gaat zwemmen is een goede pasvorm en een lekker zittende zwembroek noodzakelijk. Je wilt natuurlijk wel de show stelen tijdens het uitvoeren van je schoolslag of borstcrawl en niet voor verrassingen komen te staan! En dat lukt zeker met de leuke sportieve zwembroeken die wij in onze collectie hebben. De zwembroeken voor jongens van nu zijn allesbehalve saai en zitten vol leuke printjes en vrolijke kleuren. Dit maakt zwemmen echt een feest!

Zwemaccessoires

Naast zwemkleding heeft kleertjes.com ook een groot assortiment aan handige zwemaccessoires van merken als Speedo, O’Neill en Protest. Ideaal voor op vakantie of voor in je vrije tijd om te gebruiken. Prikkende ogen door het chloor in het zwembad of het zout in de zee wil je vermijden. Daarom vind je in onze collectie badkleding ook coole duikbrillen en badmutsen om je zwemoutfit helemaal af te maken. In sommige landen zijn badmutsen zelfs verplicht om te dragen in het zwembad. Wat geen straf is met deze te gekke printjes erop! Bovendien blijven de haren lekker droog onder zo’n gave badmuts.

Zwemkleding razendsnel in huis

Oeps! Zwembroek stuk door een rit van de glijbaan of door een gemeen haakje op je surfplank. Dan wil je snel een zwembroek. Kleertjes.com speelt hier razendsnel op in. Bestel vandaag voor 22:30 de leukste jongens zwembroeken en ze worden de volgende werkdag al thuis bezorgd. Retourneren is mogelijk tot 101 dagen na aankoop.