Baby ondergoed & nachtkleding

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Baby ondergoed en nachtkleding

Baby ondergoed moet vooral comfortabel zijn en lekker zitten, maar je wilt ook dat het er leuk uitziet. Ook babykleding is onderhevig aan trends. En naast de pastel babykleuren komen merken als BabyfaceClaesen’s en Petit Bateau met vrolijke prints en te gekke kleuren voor je kleine smurf. Wat dacht je van een stoere baby romper met te gekke autoprint of hippe sterren en strepen? Allesbehalve saai! Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij kleertjes.com en alle baby ondergoed en nachtkleding komt dan ook in de beste materialen, lekker zacht en comfortabel.

Slaap lekker! 

Als baby heb je heel wat uurtjes slaap nodig, maar zodra je ogen weer open gaan gaat de ontdekking weer van start. Comfortabele onderbroeken en nachtkleding is dan ook noodzakelijk om alles op zijn plek te houden of juist vrij te kunnen bewegen. En het belangrijkste voor een goede nachtrust is dat de kleding goed ademt en vocht opnemend is. Merken als Claesen's, Petit Bateau en Koeka weten maar al te goed wat goed is voor je baby. Ons assortiment in nachtkleding  zit boordevol leuke en stoere babyrompers, onderbroeken, baby pyjama’s en boxpakken in de meest zachte materialen voor het tere babyhuidje. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor je kleine wonder. Sweet dreams!

Vandaag bestellen, morgen in huis!

Van baby ondergoed kun je niet genoeg hebben. Maar het is net zo leuk om cadeau te geven. Online bestellen gaat bij ons gemakkelijk en snel. Want als je voor 22:00 bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis. Hoe fijn!