Meisjes sjaals

Wis alle filters Filter op

De hippe meisjessjaal

Fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar. Vele soorten meisjessjaals zijn er in onze webshop te vinden. Van sjaals met bloemenprint, tot gebreide sjaaltjes met ruitjes of leuke bedels er aan vast gemaakt. Wij zijn steeds bezig met het vergroten van ons aanbod en hierdoor zul je regelmatig nieuwe soorten meisjessjaals vinden in het assortiment. Elke outfit maak je af met een meisjessjaal in gave prints! Bestel hier je favoriete meisjessjaal.

Meisjesshawl voor de koude dagen

Alle mooie meisjesshawls in de maatjes 50 tot en met 176. Voor alle leeftijden om je kids goed warm te houden in de ijzige winters. Een meisjesshawl moet van hoogwaardige kwaliteit zijn en warm genoeg. Met regelmatig leuke acties bieden wij continue de meisjesshawl aan in onze collecties. Vind snel verschillende winterse meisjesshawls.

Gebreide shawl voor meisjes

Stoere dik gebreide shawls voor de echte meiden mogen natuurlijk niet ontbreken aan onze collectie. In verschillende lengtes en veel shawls met bijzondere details. Zonder shawl laat je je kleine meid de deur toch niet uit? Bestel hier je stijlvolle shawl voor meisjes.