Wis alle filters

Filter op

name it

name it
Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

name it

Het merk name it werd in 1986 gelanceerd en werd al snel een groot succes in Denemarken. Inmiddels is het merk ook in ons land megapopulair. Grappige en trendy ontwerpen, met de focus op denim voor enthousiaste kinderen en kwaliteitsbewuste ouders. Een zeer betaalbaar merk met veel verschillende stijlen. name it, erg populair voor baby’s en kinderen.

name it kinderkleding

Op zoek naar name it kinderkleding? Bij kleertjes.com vind je de nieuwste collectie van name it. Met de kinderkleding van name it gaat jouw kind trendy het schoolplein op. De kleding van het merk is kleurrijk, modieus èn betaalbaar. Elk seizoen heeft name it weer een topcollectie kinderkleding voor energieke en stijlbewuste jongens en meisjes. Name It kleding is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 104 t/m 152. Naast de uitgebreide collectie name it kinderkleding is er ook nog een collectie name it baby verkrijgbaar vanaf maat 50.

name it jeans

Name it heeft veel verschillende modellen jeans in de leukste kleuren en modellen. Baggy jeans voor de stoere boys en skinny modellen voor de trendy name it girls. Elk seizoen komt het merk weer met een nieuwe collectie jeans. Benieuwd naar de jeans collectie van name it? Bekijk hier de name it spijkerbroekcollectie online.