POP top teaser image

Chaos-and-Order kleding voor baby's

Stijlvolle Babykleding van Chaos and Order - Kleertjes.com

12 Resultaten
nieuwste collectie

12 Resultaten

Hey, trendy ouder!

Welkom bij kleertjes.com, waar stijl meets fun. Jouw mini-me verdient het allerbeste, en raad eens? Dat vinden wij ook! Van de liefste rompertjes tot de coolste jeans, je vindt het hier.

Outfits voor elke dag

Zoek je de perfecte look voor de eerste schooldag of iets speciaals voor een feestje? "Life is too short to wear boring clothes". Daarom is onze collectie net zo bont en bijzonder als de fantasie van jouw kind.

De perfecte match

Elk kind is uniek, en dat weten we maar al te goed. Bij ons vind je een breed scala aan maten en stijlen. Voor elke fase van je kind, van baby tot tiener, kleertjes.com staat klaar. Want "Style is a way to say who you are without having to speak".

Blije kids in toffe outfits

We geloven dat gelukkige kinderen starten met kleding die zowel trendy als comfortabel is. Een blije spruit in een stoere outfit, dat is toch goud waard?

Shoppen maar!

Shoppen bij kleertjes.com is super easy. Met een paar klikken heb je alles wat je hartje begeert. "Shopping is cheaper than therapy", en oh zo leuk bij ons!

Dus, spring in het avontuur dat kleertjes.com heet. Laat je betoveren door onze fantastische collectie. Want bij ons is het elke dag een modieus feestje. Let's make fashion fun again!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.