Baby accessoires

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Praktische en leuke accessoires voor je baby!

Voor je kleine spruit wil je natuurlijk het allerbeste. Niet alleen qua babykleding, ook qua baby accessoires wil je niet tekortschieten. Behalve praktisch en comfortabel wil je ook dat het er leuk uitziet. En dat lukt met het uitgebreide assortiment van Babyface, Imps & Elfs en Noppies. Kleertjes.com heeft online alles in huis om het je baby en jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van fijne babymutsen, slabbetjes en slofjes, tot coole knuffels en zonnebrillen voor in de zomer.

Happy baby world! Stoere mutsen, slofjes en slabbetjes

De wereld ontdekken gaat niet zonder slag of stoot. De eerste keer naar buiten, je eerste babyhapje, en natuurlijk je eerste woordjes en stapjes. Goede en comfortabele accessoires maken je belevingswereld alleen maar leuker en aangenamer. Lekker naar buiten met een fijne babymutsop, je eerste hapje met een stoere babyslabbetje om, of heerlijke warme voetjes met comfy slofjes. Leuk voor de kersverse papa’s en mama’s, maar ook om cadeau te doen aan een goede vriend of vriendin!

Online baby accessoires bestellen

Bij kleertjes.com shop je eenvoudig allerlei leuke baby hebbedingen zoals mutsen, slofjes, slabbetjes en speendoekjes. Niet alleen praktisch, maar ook snoezig als cadeau! Van merken als Noppies, Babyface en Imps & Elfs. Snel nodig? Geen probleem! Vandaag voor 22:00 besteld, betekent de volgende werkdag in huis. En over ruilen doen we niet moeilijk. Binnen 101 dagen na datum kun je de gekochte baby accessoires gewoon retour sturen. Wist je trouwens dat je met iedere koop spaart voor € 12,50 gratis shoptegoed? Heb je direct korting op de volgende aankoop te pakken.