Fietsen

9 Resultaten
aanbevolen

9 Resultaten

Fietsen en rijden voor kleintjes

Toet, toet! Er is een nieuw gevaar op de weg... De eerste stapjes zetten met behulp van een loopauto of het rijden op een stoere skelter, doet je kind met het fietsen en rijden speelgoed. Onze webshop biedt kinderfietsaccessoires, kindersteppen, skelters, loopauto’s, loopfietsen en accuvoertuigen. Van A naar B komen, wordt nu nog makkelijker met de leukste vervoermiddelen voor kinderen. Bekijk snel ons diverse aanbod in kinderfietsen en andere voertuigen. Heb je het product binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je het product eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

De leukste accessoires voor kinderfietsen

Veilig rondfietsen gaat niet zonder een stijlvolle kinderhelm of een lekker zittend zadel. Je shopt al deze hebbedingen bij onze kinderfietsen categorie. Ook vind je hier handvatten voor de loopfiets. Koop de leukste accessoires in de lievelingskleur van je kind.

Rond steppen door de straten

Door de straten steppen vinden kids fantastisch. Daarbij worden ook nog eens de beenspieren getraind. Onze webshop heeft ze in verschillende stijlen en modellen beschikbaar. Felle kleuren, flitsende banden en toffe designs: je vindt het terug in onze kindersteppen. De een met een krachtig en stoer uiterlijk door hun brede deck en de ander sierlijk met kleine banden en een dunner deck. Wij hebben de kinderstep waar jij naar op zoek bent! Wil je weten wat de minimumleeftijd is voor zo’n flitsende step? Check dan de productinformatie. Hierin staan alle belangrijke dingen die je moet weten wanneer je een step aanschaft.

Gaat jouw kind op patrouille met een skelter?

Sjezen door de straten, snelheidswedstrijden houden of op patrouille gaan doet je kind met een stoere skelter. We hebben ze voor zowel kleine als grote kinderen in de coolste uitvoeringen. Van schattige snoepkleurtjes tot stoere vlammen prints: je shopt het in onze webshop. Maak er een aanhanger aan vast en je kind kan makkelijk zijn of haar speelgoed vervoeren met een skelter. De verharde en onverharde wegen kunnen getrotseerd worden met een mooie skelter. Dat maakt het buitenspelen nog leuker!

Leren lopen met loopauto’s en -fietsen

Worden de eerste stapjes gezet? Schaf dan een loopauto of -fiets aan. Hiermee kan je kind oefenen met lopen omdat een loopauto of -fiets ondersteuning biedt. Het is daarom niet zomaar leuk speelgoed want de motorische ontwikkeling wordt ook gestimuleerd. Daarnaast is het een tussenstation die uiteindelijk moet leiden naar het leren fietsen. Tot het moment daar is kan er eerst geoefend worden met een loopfietsje.

Snelle accuvoertuigen

Door onze accuvoertuigen wordt je kind een echte snelheidsduivel. Maar let op: deze zijn alleen geschikt voor grote kinderen. Race door de straten en drift door de bochten met coole power voertuigen. We hebben ze in een stoer motorbike model of in de vorm van een kart. Koop jouw favoriete accuvoertuig!

Diverse speelgoedmerken

Ben je op zoek naar een loopfiets van goede kwaliteit en die er ook nog eens mooi uitziet? Kijk dan bij het speelgoedmerk Little Dutch. De typerende pastel blauwe en roze kleuren zorgen voor een stijlvolle look. Hierdoor staat zo’n fietsje ook nog eens hartstikke trendy in de woonkamer. Voor stoere skelters en bijpassende aanhangers kun je kijken bij speelgoedmerk EXIT. De skelters zijn beschikbaar in allerlei toffe kleuren en prints waardoor je er eentje kunt uitzoeken die helemaal in de smaak is van je kind. Is jouw kind nog klein maar wil je wel een loopfietsje voor hem of haar? Shop dan een exemplaar bij Van Dijk Toys. Deze loopfietsen zijn speciaal voor kleine kids. Doordat het materiaal van hout is, gaat het fietsje extra lang mee. Hierdoor kan het eventueel ook doorgegeven worden aan een jonger broertje of zusje.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help