Babyspeelgoed

Wis alle filters Filter op

Baby speelgoed mag niet ontbreken in de box

Wanneer je kindje net geboren is wil je het hem of haar helemaal naar de zin maken. Het kamertje wordt bijvoorbeeld ingericht met allerlei leuke spulletjes en er worden nog veel meer voorbereidingen getroffen. En nu ben je ook op zoek naar baby speelgoed. Dan zit je bij onze webshop helemaal goed! We hebben een groot assortiment in baby badspeelgoed, speelkleden, boxspeelgoed, hobbelpaarden en loopwagens. Je kleintje zal zich prima vermaken met al deze leuke speeltjes. Ook is het natuurlijk erg mooi om deze te geven als een kraamcadeau. Want wanneer je net bevallen bent, heb je ontelbaar veel spulletjes nodig.

Lekker spetteren en spelen met baby badspeelgoed

Wat je kleintje al helemaal prachtig vindt, is lekker spetteren en spelen in bad met baby badspeelgoed. Zo hebben we bad verf, hiermee kan je kind de badrand omtoveren tot een waar kunstwerk. Troep geeft het niet want je spoelt de rand schoon met water, waardoor je het bad omtovert tot een heuse schuimparty. De badfiguurtjes zijn net zo leuk. Gekleurde badeenden, Bumba poppetjes en allerlei zeedieren: je kind zal zich geen minuut vervelen. En hoe spannend is het om het doorzichtige water om te toveren tot een groene, roze of blauwe zee? Dat kan met de badwater kleuren. Met het baby badspeelgoed wordt in bad gaan een echt feestje!

Op naar de babygym!

De sportschool onder de kleine spruiten is de babygym. Beter gezegd is het een speelkleed voor je baby met interactieve spelletjes, knuffels en kussentjes erop. De baby speelkleden zijn fun en goed voor de ontwikkeling van je kind omdat alle zintuigen ermee worden geprikkeld. De vrolijke kleurtjes en prachtige designs zorgen ervoor dat het ook nog eens super leuk binnenshuis staat. Voor welk baby speelkleed ga jij?

Box speelgoed

Baby’tjes vinden het heerlijk om naar spullen te graaien en grijpen, en hoe kan dit beter dan met box speelgoed? Je kleintje zal zich geen moment vervelen in de box. Van knuffeltjes tot wagenspanners en van rammelaars tot mobiel kwinkelaars: het staat allemaal even gezellig boven en in de box. Voor naast de box hebben we ook allerlei leuke voelboekjes van Bumba en allerlei andere kinderfiguren. Zo kan je kind spelend kennis maken met verschillende voelstukjes en knisperflapjes.

Van de vormenstoof tot hobbelpaard

Vergeet ook niet te kijken bij de baby vormenstoof. Dit is zo’n ding waar je ukkepuk lekker mee kan pielen en priegelen. Op spelenderwijze leert hij of zij om kleuren en vormen te herkennen, en deze ook te onderscheiden van elkaar. Dit is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kind. We hebben vormenstoven in verschillende thema’s en materialen. Zo hebben we houten en plastic varianten. Shop ze in de favo figuurtjes van je kleintje. Bumba, Nijntje of een brandweerauto…  Dat betekent gegarandeerd veel speelplezier! Voor nog meer leuk baby speelgoed kun je eens kijken bij de hobbelpaarden. Deze pluizenbollen zijn  perfecte maatjes  voor je kleintje. Ze zijn lekker zacht en je kind kan zich heerlijk heen en weer bewegen.

Verschillende soorten speelgoedmerken

We hebben verschillende merken die baby speelgoed aanbieden. Zo staat het merk Sigikid voor kwaliteit en is het voor hen belangrijk om kids blij te maken. Je vindt hier voornamelijk allerlei leuk baby speelgoed voor in de box. Happy Horse heeft weer de schattigste knuffeldoekjes in zachtroze en zachtblauw. Een handige tip: de tutteldoeken zijn ook een top kraamcadeau! Hoppa is nog zo’n merk die allerlei zachte knuffels en knuffeldoeken heeft. En wat dacht je van gehaakte rammelaars? Ook die vind je bij Hoppa. Als je op zoek bent naar kleurrijke babymobielen dan kun je kijken bij Djeco. Zij hebben opvallende modellen met vliegtuigjes, vogels, zeedieren, poppetjes en allerlei andere geometrische figuren.