Autogarages Speelgoed

Wis alle filters Filter op

Speelgoed auto’s voor kinderen

Toet, toet! Lekker rond crossen en scheuren doet je kleine mannetje of meisje met de speelgoed autogarage. Het toevoegen van een houten autogarage aan het speelgoed van je kind is een droom die uitkomt voor je kleine hummel. Of je nou op zoek bent naar eentje van kunststof of van hout: wij hebben ze allebei in ons assortiment. Ze zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en in verschillende formaten. Parkeer de kleurrijke wagentjes op de juiste plaats en scheur ze vervolgens met volle snelheid naar beneden. Je kleintje zal zich nooit vervelen met de leukste autogarages. 

Kleinere speelgoedgarages van hout

Zo hebben we in de prijsklasse €20 tot €50 euro kleinere speelgoedgarages en speelgoedparkeerplaatsen. Maar dat maakt ze zeker niet minder leuk! De garages zijn voorzien van  verschillende kleuren en prints. Hierdoor kan je kleine spruit zijn of haar fantasie erop los laten gaan en lekker spelen met diverse speelgoedauto’s. Diverse garages bestaan uit hout gecombineerd met karton. Door de houten materialen gaan de speeltjes extra lang mee. En dat is fijn want dan kunnen andere broertjes of zusjes er ook nog mee spelen!

Veilig spelen met uitgebreide speelgarages

De auto speelgarages boven de €50 zijn voorzien van verschillende verdiepingen en rijbanen. Sommige autogarages hebben zelfs helikopter landplaatsen. Hoe cool zijn die? Rondcirkelen boven de stad met een helikopter, ‘m voltanken en vervolgens weer veilig landen bovenop het dak van de houten speelgoed garage. Plezier alom! De brandweergarages zijn al helemaal spannend. Deze hebben brandweerwagens, helikopters en poppetjes. Wanneer er brand uitbreekt kan jouw kind meteen te hulp schieten met het speelgoed. Snel heen en weer racen met verschillende stukken speelgoed: daar wordt jouw kind zeker blij van. De autogarage voor peuters zijn een top item omdat kinderen het heerlijk vinden om met voertuigen te spelen. En hoe kan dat beter dan met een speelgoed garage? Ook zijn ze enorm leuk om cadeau te geven aan een kindje. Want spelen met auto’s is echt niet alleen voor jongens! Ook stoere meiden vinden spelen met autootjes fantastisch. Naar wat voor soort speelgoedgarage ben jij op zoek? Eentje gemaakt van hout, karton, rubber of plastic? In ons assortiment vind je het allemaal. Voor meer informatie over het speelgoed kun je op de afbeelding klikken. De speelgoedgarages zijn gebaseerd op verschillende thema’s. Van brandweerkazernes tot garages: wij hebben waar jij naar op zoek bent.

Betrouwbare speelgoedmerken

De autogarages komen van verschillende bekende speelgoedmerken. Het Franse speelgoedmerk Janod heeft traditioneel speelgoed in een eigentijds jasje. Dit merk vindt het ook belangrijk dat speelgoed innovatief, duurzaam en kwalitatief goed is. Hierdoor is dit merk ook erg populair bij ouders. Ambi Toys maakt speelgoed voor baby’s en peuters. Daarom letten zij goed op de ontwerpen zodat het speelgoed betrouwbaar is voor de kleintjes. Bij hen staat leren en plezier hebben centraal en dit zie je terug in het speelgoed. Het Nederlandse merk Little Dutch maakt speelgoed en andere essentials voor baby’s en kinderen. Alles wordt gemaakt binnen een bepaald thema en dit zie je terug in de zachtblauwe en -roze kleuren. Wanneer je verschillende speelgoedjes van dit merk aanschaft zul je ook zien dat alles bij elkaar past. Hierdoor is het leuk om mee te spelen en staat het ook nog eens hip in de kinderkamer.  Bij het Belgische merk Scratch staat de ontwikkeling van jouw kind centraal. Dit laten zij terugkomen in het speelgoed door middel van kleuren, vormen en verbanden leggen. Al hun speelgoed is getest op veiligheid en kwaliteit waardoor jouw kind zorgeloos kan spelen.